Polkupyörät

Ilmainen toimitus yli 125€* tilauksille

30 vrk vaihto- ja palautusoikeus

Tilaukset käsitellään 24h kuluessa arkisin

Diileri.comista löydät polkupyöriä niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Valikoimassamme maastopyörät, kaupunkipyörät, retkipyörät, fatbiket ja tietysti myös suositut sähköpyörät. Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi sopiva fillari. Toimitus omasta varastosta huikean nopeasti!

Näytetään tulokset 1–18 / 37

Polkupyörät sähköpyöristä lastenpyöriin

Verkkokaupastamme löydät maastopyörät, sähköpyörät, kaupunkipyörät, lasten- ja nuorten polkupyörät, retkipyörät sekä suositut fatbiket.

Meiltä löydät polkupyörän aktiivisille harrastajalle kuin satunnaisesti pyöräilevälle. Löydät fillareita siis jokaiselle!

Pyörien lisäksi nettikaupastamme löytyy myös erilaisia pyöräilytarvikkeita aina ulkorenkaista kuljetustelineisiin asti.

Miten valitsen oikean kokoisen polkupyörän verkkokaupastanne?

Tutustu oppaaseemme “Miten valita oikean kokoinen polkupyörä”. Jokaisen polkupyörän tuotekortilla on myös lisää ostoskoriin napin alla pika-opas koon valintaan.

Polkupyörän tilaus verkkokaupastamme on vaivatonta

Voit tilata fillarin helposti nettikaupastamme ja toimitamme sen sinulle joko lähimpään noutopisteeseen tai kotiovelle asti. Kaikki pyörämme on lähes loppuun asti kasattuja. Kuljetuksen vuoksi usein ohjaustanko on vinossa ja eturengas pois paikalta. Sinulle ei juuri kasattaavaa tai säädettävää jää.

Tilaa nyt – maksa myöhemmin

Mielenrauhaa ostamiseen. Voit tilata polkupyörän ja maksaa sen vasta sen jälkeen, kun olet nähnyt pyörän ja täysin tyytyväinen pyörään. Klarnaa käyttäen voit myös pilkkoa summan sinulle sopiviin osiin.

Jos pyörä ei miellytä, niin 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeutemme ansiosta voit joko vaihtaa pyörän toiseen malliin tai kokonaan palauttaa sen.

Et jää yksin ostamisen jälkeen

Kaikilla polkupyörillämme on maahantuojan myöntämä takuu, joka on pääsääntöisesti kaksi vuotta. Meillä on kaikille pyörille myös valtuutettu huolto, jossa ammattilaiset osaavat korjata kaikki mahdolliset takuunalaiset viat. Voit siis ajella huoletta, et jää yksin jos pyörään tulee takuuaikana ongelmia.

Miten tilata juuri sopiva pyörä?

Eri pyörämalleissa on useita eri kokoisia runkoja ja malleja. Oikea rungon koko valitaan pyöräilijän pituuden, muiden kehon mittasuhteiden ja tietysti myös omien ajomieltymysten mukaisesti. Pyörien runkokoko ilmoitetaan rungon pystyputken korkeutena, keskiön keskeltä alkaen.

Kun runkokoko muuttuu, muuttuu myös muut mittasuhteet samalla mm. etäisyys istuimesta ohjaustankoon. Ohjeita löytyy netistä paljon runkokoon valintaan, mutta usein nämä kaikki ovat suuntaa antavia. Ilmoitettu kuskin pituus on arvio, johon vaikuttaa kuskin omat ajomieltymykset ja kun meistä jokainen on yksilöllinen ja samoja mittasuhteita ei ole.

Hyvä nyrkkisääntö on vanha haaramitta eli kun peruspyörissä yläputken ja nivushaaran välissä on noin 5 cm ilmaa ja maastopyörissä noin 10 cm vältetään pahimmat mokat.

Kaikki ilmoitetut mitat perustuvat keskiarvolaskelmiin ja yksilöllisiä eroja runkojen valmistuksessa ei voida ottaa huomioon. Ohjainkannattimen ja istuinkannattimen säädöillä pystytään myös kikkailemaan ajoasentoa paremmaksi.

Usein kysyttyä:

Voiko maastopyörällä ajaa kovalla maantiellä? Kyllä voi. Maastopyörän renkaat ovat maantiepyörään verrattuna hieman leveämpiä, mutta se ei rajoita käyttöä sen enempää. Eli maastopyörä on joka paikan pyörä ja soveltuu hyvin myös kaupunkiajoon.

Mikä rengaskoko nuorelle? Valikoimastamme löytyy tuumakokoja 27,5", eli ns. välikokoja, jotka eivät sovellu aivan pienille lapsille, vaan ovat enemmänkin sopivia nuorille ajajille ja pienikokoisille aikuisille.

Entä aikuiset, mikä on aikuisten rengaskoko maastopyörissä? Aikuisille sopiva rengaskoko maastopyörissä on 27,5" tai 29”. Aikuisten pyörän tuumakoko on tavallisissa aikuisten pyörissä 28”. Omien mittojesi lisäksi maastopyörää valitessa voit miettiä myös tulevia käyttötarkoituksia. Isompi 29” pyörä kulkee ketterästi myös maaston ulkopuolella, pelkästään maastoajoon tarkoitettu pyörä voi sen sijaan olla hieman pienempikin hyvän maastokulun varmistamiseksi.