Ambrogio Robottiruohonleikkuri

Olen innovatiivinen ja helppokäyttöinen robottiruohonleikkuri vertaansa vailla.

Valitse Ambrogio, kun haluat robottiruohonleikkurin, joka hoitaa tehtävänsä täydellisesti vuodesta toiseen.

Amico top 2022 09 23 102109 zhnw
Ambrogio on oikea vastaus kaikkiin tarpeisiisi

Ambrogio pystyy täyttämään kaikki leikkuutarpeesi. Ambrogion ansiosta pystyt huolehtimaan helposti viheralueistasi, oli niiden tyyppi tai koko sitten millainen tahansa: pienestä yksityispihasta kerrostaloalueen puistoon, tasaisesta jyrkkään ja epäsäännölliseen maastoon.

Ambrogiolla on hallussaan kaikki, mitä haluat nurmikkosi luottoystävältä
  • Pitkään kestävät litiumakut sekä huippulaatuiset materiaalit takaavat kestävyyden, korkean suorituskyvyn sekä tehokkuuden
  • Hiljainen, luotettava ja suorituskykyinen moottori
  • …estetiikkaa ja italialaista tyylikkyyttä unohtamatta!

Ambrogio Robottileikkurilla nurmikkosi on aina siisti

Saat nauttia viheralueistasi täysin siemauksin Ambrogion kohdellessa nurmikkoasi ruhtinaallisesti. Kun olet asettanut tarpeisiisi parhaiten soveltuvan ohjelman, robottiruohonleikkurille ei tarvitse enää tehdä mitään. Sinun tehtäväksesi jää rentoutuminen ja omat mielipuuhasi.

Nurmikkosi koko tai kaltevuus eivät ole Ambrogiolle mikään ongelma:
  • Nurmikon koon osalta Ambrogio pystyy huolehtimaan kaikenkokoisista viheralueista, pikkupihoista jalkapallo- ja golfkenttiin asti.

  • Pyöriensä ja moottorinsa ominaisuuksien ansiosta robottiruohonleikkuri pystyy toimimaan huomattavan kaltevilla pinnoilla sekä epätasaisissa ja epäsäännöllisissä maastoissa.

Prato sempre perfetto 1520x1040 1
ZCS connect 1520x1040 copia 2022 07 19

Laadukkaat toiminnot takaavat etäohjauksen ja turvallisuuden

Viimeisimmän sukupolven teknologiat sekä innovatiiviset toiminnot ovat Ambrogio Robotin tunnusmerkkejä.

Robotin oma mobiilisovellus mahdollistaa etäohjauksen omalla mobiililaitteellasi. Varkaudenestojärjestelmä puolestaan pystyy paikantamaan robottisi sijainnin. 

Lisäksi Ambrogio kommunikoi ongelmitta tunnetuimpien ja käytetyimpien tekoälyassistenttien, eli Sirin, Google Homen ja Alexan kanssa.

Ambrogio Remote 2022 07 20 090134 epii

Hallitse mobiilisovelluksella näppärästi

Ambrogio on aina napsautuksen ulottuvilla!

Ambrogio-robottiruohonleikkurit on suunniteltu, valmistettu ja toteutettu Italiassa aina ja kokonaan Zucchetti Centro Sistemi SpA -yhtiön toimesta (ZCS).

Sovelluksen ansiosta on mahdollista:

Hallinnoida ja ohjata robottia myös etätoiminnoilla, tarkastaa sen sijainti ja ladata käyttöoppaat juuri silloin kun tarvitset niitä.

Varkaudenestojärjestelmä

Varkaudenestojärjestelmä lähettää hälytyksen, jos Ambrogio poistuu työalueelta.

Leikkaus senttimetrien tarkkuudella suurillakin alueilla, ilman rajalangan asennusta?

Mikään ei voisi olla helpompaa!

Satelliittinavigointijärjestelmä ZCS Cloud RTK* (Real Time Kinematic) mahdollistaa yhden tai useamman robotin hallita ilman rajalankaa suurta, jopa 10 000 neliömetrin työaluetta, senttimetrien tarkkuudella. ZCS Cloud RTK käyttää satelliittiteknologiaa yhdistettynä pilvipalveluun viestiäkseen jatkuvasti robotin korjatun sijainnin sopivan, 15 km säteellä olevan GPS-antennin kautta.

Kaikki tämä tarkoittaa äärimmäistä navigoinnin ja leikkaamisen tarkkuutta, jopa 5 cm:n etäisyydellä alueen reunasta sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä tiloissa. Edut ovat lukuisia ja johtavat asennustarpeeseen vähenemiseen, työtehokkuuteen ja käytön monipuolisuuteen.

FOTORTK 2