Autokaiutin STAGE1 6,5” 2-tie JBL

  • Kaksisuuntainen autokaiutin
  • Halkaisija 6,5″ (160 mm)
  • Teho 35W rms, max 175W peak
  • Herkkyys (@ 2.83V/1m)  90 dB
  • Taajuusvaste 55 Hz – 20 kHz
  • Impedanssi 4 ohm

45,40 

Varasto loppu

Miksi tilata Diileri.comista?

✔ Asiakkaiden suosittelema
✔ 30 pv vaihto-oikeus
✔ Jopa 36 kk maksuaikaa osamaksulla
✔ Suomalainen yritys

Tuotekuvaus

JBL Stage1621 kaiuttimen avulla toistat musiikkia autossa JBL-laadulla ja kohtuullisen edullisesti. Bassokaiutin tarjoaa vahvan suorituskyvyn ja äänentoiston. Kaiuttimessa on JBL äänenlaatu, design ja laatu. JBL Stage1621 soveltuu useimpiin automalleihin. Pakkaus sisältää: 2 x kaiutin, 2 x kuori, 8 x ruuvi, 8 x pikaklipsit, 2 x JBL-logomerkki.

JBL Harman/Kardon on vuodesta 1946 asti työskennellyt laadukkaan äänentoiston ja suurimman musiikkinautinnon saavuttamiseksi. JBL on ollut monen autovalmistajan valinta jo pitkään, nyt samaa laatua on saatavilla myös kuluttajille. Kaiuttimien valmistaja JBL:ltä löytyy tuotteet niin ammattilaisille kuin laatua vaativille kotikäyttäjille. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota muotoiluun, tyyliin, laatuun ja turvallisuuteen sekä tietysti mahtavaan soundiin!

Katso kaikki JBL tuotteet

Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen kulutustavaroiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoitunut perheyritys. Kokemusta laadukkaiden ja hinnaltaan kilpailukykyisten työkalujen, elektroniikan, kodintekniikan ja erilaisten käyttötavaroiden maahantuonnista ja tukkukaupasta yrityksellä on yli 30 vuotta.

Tuotemerkki: Autoilutarvikkeet
Tuotekoodit:
6.93E+12

Lisätietoja

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Autokaiutin STAGE1 6,5” 2-tie JBL”