Denver Älykello harmaa IP-67 SW-171GREY

Tuotetunnus (SKU): D14878
  • IPS-kosketusnäyttö 1,3”
  • Sykemittari, askelmittari, ja verenpainemittari (ei korvaa lääketieteellistä verenpainemittausta)
  • Urheilutilat neljälle lajille: kävely, sisäjuoksu, ulkojuoksu ja pyöräily
  • IP67 (pöly- ja vesisuojattu)
  • Bluetooth
  • Litiumakku 150 mAh; lataus USB-liitännällä
  • Väri: harmaa

54,37 

Varastossa

4 ihmistä katselee tätä tuotetta nyt!

2-4 vrk toimitukset

30 pv palautus

100% kotimainen

Monipuoliset maksutavat

Tuotekuvaus

Denver Älykello harmaa IP-67 SW-171GREY on varustettu syke- ja askelmittarilla, lisäksi älykellolla voi seurata unen laatua ja verenpainetta. Älykelloon on neljä urheilutilaa: kävely, juoksu sisällä ja ulkona sekä pyöräily. Älykello toimii Bluetoothin kautta yhdessä älylaitteiden kanssa (iOS ja Android), näyttää saapuvat tekstiviestit, puhelut, sähköpostit, kalenterimerkinnät ja sosiaalisen median ilmoitukset. Älykello on yhteensopiva Apple Health -sovelluksen. Älykkään aktivoinnin avulla kello aktivoituu kättä heilauttamalla tai nostamalla. Virtalähteenä on sisäänrakennettu litiumakku, joka ladataan USB-liitännän kautta. Yhdellä latauksella laitteen Bluetooth-käyttöaika 7-10 päivää.

Denver on vuonna 1990 perustettu kansainvälisesti tunnettu kuluttajaelektroniikan valmistaja. Yritys tunnetaan erinomaisesta saatavuudesta sekä markkinoiden laajimpiin kuuluvasta tuotevalikoimasta, joka kattaa kaiken tableteista kodinturvallisuusjärjestelmiin. Denverin laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti tarjoten yllätyksellisiä sekä mielenkiintoisia uutuuksia useassa eri tuoteryhmässä vuosittain.

Denver Tuotteet

Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen kulutustavaroiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Kokemusta laadukkaiden ja hinnaltaan kilpailukykyisten työkalujen, elektroniikan, kodintekniikan ja erilaisten käyttötavaroiden maahantuonnista ja tukkukaupasta yrityksellä on yli 30 vuotta.

Tuotemerkki: Audio ja soittimet
Tuotekoodit:
5.71E+12