Denver Drone DCH-460 nelikopteri, sis. kameran

Ehkäpä kulmakunnan pähein drone! Tottakai tässä dronessa on kamera, 360 asteen kieppi toiminto temppuilluun ja siistejä valoja joka puolella. Nelikopterilla lentäminen on myös helppoa sillä tämä drone on todella vakaa ilmassa sekä sisältää automaattiset nousu ja lasku toiminnot. Jos kopteri lähtee käsistä kovan lennon aikana niin ei hätää, sen voi palauttaa nappia painamalla. Kun virta loppuu niin heitä usb-piuha kiinni ja tankkaa akku täyteen ja hetken kuluttua olet taas valmiin uusiin seikkailuihin.

50,00 

Varasto loppu

Ilmainen toimitus yli 125€ tilauksiin*
30 pv palautusoikeus
Nopea ilmastoystävällinen toimitus
Suomalainen verkkokauppa

Tuotetunnus (SKU): D7690 Osasto:
5 ihmistä katselee tätä tuotetta nyt!

Tuotekuvaus

Edullinen, mutta hyvillä ominaisuuksilla varustettu Denverin DCH-460  nelikopteri, jossa myös kamera videokuvaukseen. Tämän dronen lentäminen on suhteellisen helppoa, koska se on hyvin vakaa ilmassa ja säilyttää valitun lentokorkeuden automaattisesti. Myös nousun taikka laskeutumisen voi suorittaa yhtä nappia painamalla ja jos drone meinaa kadota käsistä niin saat dronen kutsuttua takaisin “hätäkutsupainiketta” painamalla kauko-ohjaimeista.

“Headless” tilassa kopteri tottelee käskyjä suhteessa kauko-ohjaimen sijaintiin riippummatta kopterin omasta asennosta tai lentosuunnasta. Helpottaa huomattavasti aloittelevaa lentäjää, koska on helpompi antaa ohjauskäskyjä suhteessa omaan sijaintiin kuin suhteessa sen lentosuuntaan.

Herkkuna kamerassa on myös temppuilemiseen tehty 360 asteen flippi eli kieppitoiminto sekä kuvaukseen löytyy myös 0,3 megapikselin kamera. Kamera tarvitsee toki microsd kortin, jonne videot/kuvat tallennetaan.

Dronen toimintasäde on noin 80 – 100 metriä ja yhdella akun latauksella voi lennellä noin 5-8 minuuttia putkeen. Drone on varustettu 650 milliampeeritunnin akulla, jota on helppo ladata mukana tulevalla usb-laturilla. 2.4 gigaherzin kauko-ohain tarvitsee toimiakseen kolme aa-paristoa.

Speksit:

4 kanavainen ja 6 akselinen drone
Automaattinen korkeuden pysyntä ja leijunta
Auto nousuun lähtö ja laskeutuminen
0,3 megapikselin kamera (tallentaa 480@30fps (680×480)
360 asteen kieppitoiminto
Toimintasäde noin 80-100 metriä
Lentoaikaa noin 5-8 minsaa
Latausaika noin 60 minsaa
2.4GHz ohjain, toimii 3 x AA-paristolla (ei valitettavasti ole mukana)
Dronessa 650 mAh lithium akku
Ladataan usb-laturilla, joka on mukana
Mitat 37,3 x 46 x 10,3 cm
Paino 906 g
Vuoden takuu
EAN 5706751038341

 

 

Arvostelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Denver Drone DCH-460 nelikopteri, sis. kameran”