Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Etsimme hartaasti sellaista akkutyökalumerkkiä edustukseemme, joka olisi hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja sopisi meidän jokaisen budjettiin. Tähän tarpeeseen mielestämme vastaa erittäin hyvin saksalainen Einhell. Hinnat ovat järkeviä ja työkalut ovat erittäin päteviä. Ne sopivat mainiosti kotitalouteen ja vaativammallekin harrastelijalle.

Einhell valmistaa laadukkaita ja ennenkaikkea hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia akkutyökaluja. He ovat keskittyneet viime aikoina todella paljon akkukäyttöisten koneiden teknologian kehittämiseen ja luonut tältä pohjalta ainutlaatuisen Einhell Power X-Change tuoteperheen, jonka perustana toimii älykäs 18 voltin akku. Yksi ja sama akku sopii kaikkiin akkutyökaluihin.

Einhell Power X-Change akkutuoteperhe

Einhell Power X-Change on järjestelmä, jossa yksi ja sama älykäs 18 V akku käy kaikkiin järjestelmän akkukoneisiin. Perus akkutyökaluista aina puutarhakoneisiin! Käytä siis samaa akkua vaikka porakoneessa ja trimmerissä.

Valikoimasta löydät yleisimmät akkutyökalut kuten esim. erilaisia akkuporakoneita, ruuvinvääntimiä, sirkkeliä, hiomakoneita, monitoimikone, jiirisahaa ja vaikka mitä. Sen lisäksi löytyy puutarhakoneita esim. trimmeriä, ketjusahaa ja ruohonleikkureita. Ja mikä parasta akkutuoteperhe täydentyy uusilla tuotteilla koko ajan!

Akkujärjestelmän akut ovat viimeisintä litiumioniteknologiaa ja erittäin korkealaatuisia ja turvallisia. Einhell tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä jo yli 65 sähkötyökalua ja puutarhakonetta. 18 voltin akkuja on useita eri kokoja, 1.5, 2.0 , 3.0, 4.0 ja 5,2 ampeerituntisia. Voit valita itse sinulle sopivimman, pienin on tietysti edullisin ja kevein, kätevä esim. ruuvinvääntimessä, kun taas voimaa tarvitseviin koneisiin esim. akkusirkkeliin kannattaa valita mahdollisimman iso akku. Yksi ja sama laturi sopii myös kaikille akuille.

Heitäppä siis hyvästit johdoille, monille turhaa tilaa vieville akuille ja latureille ja yhteensopivien laitteiden etsiskelylle.

Voit valita, ostatko laitteen pakettina yhdellä tai kahdella akulla varustettuna vai Solo-koneena ilman akkua ja laturia. Kun olet kerran hankkinut Einhell Power X-Change -akun ja -laturin, voit ostaa seuraavat laitteet ilman akkua ja säästää selvää rahaa – ja myös luontoa.

Takuu ja huolto

Kaikilla Einhell akkutyökaluilla on 2 vuoden takuu ja useita huoltopisteitä ympäri Suomen. Voit katsoa eri huoltopisteet tai soittaa suoraan Einhellin asiantuntijalle täältä https://www.harju.fi/huolto

Voit tutustua tarkemmin eri tuotteisiin verkkokaupassamme täältä https://diileri.com/tuote-osasto/tyokalut/akkutyokalut/einhell-power-x-change-akkutyokalut/