Iskunkestävät älypuhelimet

Diileri.comista saat kovan luokan veden- ja iskunkestävät älypuhelimet alan parhailta merkeiltä kuten Oukitel-Ulefone– ja Blackview. Jos etsit rakenteeltansa sekä akunkestoltaan sitkeää puhelinta, niin silloin kannattaa valita jokin näistä puhelimista.

Virtapankit ja laturit (3)

Näytetään kaikki 30 tulosta

Oukitel WP17 28GB/8GB musta

349,00 

Veden- ja iskunkestävät älypuhelimet

Diileri.comista saat kovan luokan veden- ja iskunkestävät älypuhelimet. Parhaat merkit Oukitel-Ulefone- ja Blackview-älypuhelimet. Nämä luurit eivät vain ole iskunkestäviä vaan ne sisältävät monipuolisia ominaisuuksia, tehokasta rautaa sekä tietysti suositun Android-käyttiksen.

Paras älypuhelin järkevään hintaan

Mikä puhelin olisi paras vaativaan käyttöön? No tietenkin sellainen, joka kestää kovaakin kulutusta, on akunkestoltaan hyvä, latautuu nopeasti, on selkeä ja nopea käyttöjärjestelmältään, tarjoaa riittävästi näyttönäkymää sekä sisältää hulppeasti keskusmuistia ja tallennustilaa. Meillä on tasaiseen tahtiin erilaisia älypuhelintarjouksia, joten kannattaa kurkata valikoimamme lävitse, jos etsit laatupuhelinta esimerkiksi työpuhelimeksi tai muuten vaan aktiiviseen menoon.

Vedenkestävä älypuhelin

Vedenkestävä älypuhelin tarkoittaa sitä, että se kestää vähän vetisempääkin menoa. Oukitel-Ulefone- ja Blackview-älypuhelimissa on ominaisuutena vedenkestävyys, ja se todellakin tarkoittaa sitä!  Haastavat sääolosuhteet, tai pieni pulahdus suoraan vesiämpäriin eivät valikoimamme puhelimia hätkäytä. Myös esimerkiksi hiekan-, mudan- ja pölynkestävyys on näissä puhelimissa omaa luokkaansa. Hyvän suorituskyvyn ja akun kestävyyden ansioista älypuhelimemme ovat helppo valinta pitkään työpäivään ja muuhun aktiiviseen menoon.

Työkäytössä veden- ja iskunkestävä älypuhelin onkin omiaan. Puhelimme ovat suosittuja myös erilaisissa erähenkisissä harrastuksissa, kalastuksessa ja aktiiviliikunnassa.

Iskunkestävä älypuhelin – myös MIL-STD-810G -luokituksin!

Iskunkestävän älypuhelimen suunnittelussa huomiota on kiinnitetty erityisesti rungon, näytön ja pienten komponenttien kestävyyteen. Joissakin puhelinmalleissamme on Yhdysvaltain puolustusvoimien kehittämä MIL-STD 810G -luokitus, joka tarkoittaa mm. sitä, että kännykkä kestää 1,2 metrin pudotuksen betoniin tai vaneriin.

Panssarilasit ja näytönsuojat antavat lisäsuojaa iskuja vastaan

Kun asennat kännykkääsi lisäksi panssarilasin, saat tarvittavaa lisäsuojaa näytölle. Jo ennestäänkin vahvan näyttölasin kestävyys paranee helposti sujautettavan näytönsuojan ansiosta. Näytön ominaisuudet pysyvät samoina, esimerkiksi kosketusherkkyyteen asennettava kalvo ei vaikuta. Panssarilasin avulla suojaa älypuhelimen omaa näyttöä mm. naarmuuntumiselta sekä

Miksi ostaa älypuhelin Diileri.comista?

  • Valikoimassamme on vain korkealaatuisia älypuhelimia
  • Tekniikka pelaa, ulkokuori kestää
  • Järkevä hinta-laatusuhde
  • Hyvät takuuajat!
  • Nopea 2–5 vrk toimitus
  • Palautusoikeus jopa 30 vrk

Iskunkestävän älypuhelimen edut

Älypuhelimet ovat yhä tärkeämpiä jokapäiväisessä elämässämme. Luotamme niihin viestinnässä, viihteessä, työssä ja jopa laskujen maksamisessa sekä paljon muussa. Puhelimet ovat myös rahallisesti arvokkaita, joten jos teet rajumpaa työtä, jossa puhelin on kovalla koetuksella, harrastat aktiivista metsäsystä, vaeltamista yms. ulkoilua,  jossa puhelimesi altistuu ääriolosuhteille, niin kannattaa hankkia iskun- ja vedenkestävä älypuhelin.

Kun puhutaan iskunkestävästä älypuhelimesta, niin sen rakenne on toteutettu siten, että se kestää kovempia putoamisia ja muita iskuja huomattavasti perus puhelinta enemmän.

Seuraavassa on muutamia etuja, joita iskunkestävä älypuhelin tuo mukanaan:

1. Kestävyys: Iskunkestävät älypuhelimet on suunniteltu erittäin kestäviksi, jotta ne kestävät putoamiset merkittävistä korkeuksista ilman, että ne kärsivät vahinkoa. Niissä on myös vahvistetut kehykset ja suojakuoret, jotka antavat lisäsuojaa iskuilta. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia puhelimen vaihtamisesta joka kerta, jos/kun puhelimesi putoaa.

2. Kustannussäästöt: Sijoittamalla iskunkestävään älypuhelimeen säästät rahaa pitkällä aikavälillä, koska sinun ei tarvitse maksaa korjauksista tai vaihdoista puhelimen pudottamisesta aiheutuneiden vahinkojen vuoksi.

3. Parannettu suojaus: Iskunkestävät älypuhelimet eivät ainoastaan suojaa fyysisiltä iskuilta, vaan ne tarjoavat myös parannetun suojan vettä ja pölyä sekä äärimmäisiä lämpötiloja (kuumaa tai kylmää) vastaan. Tämän vuoksi ne ovat ihanteellisia ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn tai vaelluksille, joissa puhelimesi saattaa altistua koville sääolosuhteille.

4. Mielenrauha: Tieto siitä, että puhelimesi on suojattu iskunkestävällä kotelolla, antaa sinulle mielenrauhan siitä, että se ei hajoa heti pienemmistä iskuista, jos se putoaa taskusta tai pöydältä vahingossa!

Kaiken kaikkiaan investointi iskunkestävään älypuhelimeen on erinomainen tapa varmistaa, että laitteesi pysyy turvassa vahingossa tapahtuvilta vaurioilta, ja samalla säästät rahaa korjauksiin ja uusiin tuotteisiin!