Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Ensimmäisenä blogikirjoituksenamme esittelemme yhden myymistämme tuotteista nimittäin Timcon suositun 220-osaisen työkaluvaunun, jossa mukana kattavasti erilaisia perus työkaluja.

Lyhyesti itse työkaluvaunusta

Vaunussa on yhteensä 6 erilaista laatikkoa, joista 4 on matalia ja 2 syvää. Näissä 4 laatikkoon on sijoitettu työkalut siististi omille paikoillensa kun taas kaksi alempaa laatikkoa ovat syvempiä ja tyhjiä. Voit säilyttää näissä jotain omaa muuta tavaraa. Kaikki laatikot ovat kuulalaakeroituja ja lukittavia. Avain sijaitsee laatikon sivulla ja se on nivelöity, jotta se ei osutessaan johonkin poikkea niin helposti.

Vaunun sivuilta löytyy fiksusti reikälevyt, jonne voit laittaa koukkuja ripustaa tavaraa, kätevää. Mainittakoon vielä, että vaunun pyörät ovat laakeroidut ja isot sekä näyttävät laadukkailta.

Työtaso on myös pätevä sillä se on keskeltä syvennetty ja siinä on pientavaroille omat lokerikkonsa. Kahvat ovat kumipinnoitettu ja niistä saa hyvän tukevan otteen. Vaunun kulmat ovat fiksusti suojattu, jolloin ne eivät naarmuta esim. auton kylkeä.

220 erilaista työkalua ja osaa

Sisältönä perus työkaluja joita tarvitsee tämän tästä. Mukana positiivisena yllätyksenä räikkälenkit koot 8 – 22mm. Usein lenkkiavaimet ovat ilman räikkätoimintoa!

Lisäksi löytyy 3 eri koon räikkäväännintä koot 1/4″, 3/4″ ja 1/2″ sekä kattava valikoima hylsyjä. Eli kaikista yleisimmät koot on katettu.

Sitten löytyy lisäksi mm. torx-avainsarja, kuusiokolosarja, 6 kellomeisseliä pienille ruuveille, 6 erilaista sähkömeisseliä ja 12 kpl yleisimpiä risti- ja talttameisseleitä. Meisselien kahvat ovat erittäin pitävän ja laadukkaan oloiset, mutta sähkömeisselien kahvoissa parantamiseen varaa. Lisäksi mukana mieletön määrä erilaisia irto hylsyjä ja kärkiä ja jatkovarsia.

Pihdit olivat myös positiivinen yllätys. Ne olivat hyvän laatuisia ja kädensijat olivat mukavan oloiset käteen. Putkipihdit ajaa asiansa vähäisellä väännöllä, mutta itse jos tarvitset niitä useammin niin ehkäpä täältä löydät paremmat tilalle?

Yhteenveto

Hetken aikaa työkaluja testaillessa täytyy todeta, että työkalut ja vaunu ovat laadultansa yllättävän hyviä ottaen huomioon setin edullisen hinnan. Jos jotain parannettavaa olisi niin vaihtaisin ehkä nuo sähkömeisselit ja nuo putkipihdit, mutta noillakin saa väännettyä. Avaimen voisi myös sijoittaa kahvojen alle, jotta se olisi paremmassa suojassa.

Eli siis erittäin pätevä setti hintaansa nähden. Usein tyhjät vaunut maksavat saman verran ja monesti vaunut ovat vielä huonompia. Vaunulla on 12 kk takuu. Suosittelemme kotiin ja tee-se-itse henkisille ruuvaajille.

Voit ostaa tuotteen tästä https://diileri.com/tuote/timco-tyokaluvaunu-tyokaluilla-220-osaa-6ltk/