Kaari Soihtu -plasmasytytin LED-apuvalolla, musta

19,95 

/ tai maksa osissa

Varastossa

Miksi tilata Diileri.comista?

✔ Luotettava kotimainen
✔ 30 pv vaihto-oikeus
✔ Jopa 36 kk maksuaikaa osamaksulla
✔ Hintatakuu

Turvallinen Klarna kassa

Tuotekuvaus

Kaari Soihtu LED – Pitkävartinen yleissytytin LED-valolla
Moni on kirjaimellisesti polttanut näppinsä sytyttäessään kynttilöitä kapearunkoisissa lasiastioissa. Jotkut ovat puolestaan harmitelleet kuumuutta sytyttäessään tulitikuilla tai taskusytyttimellä takkaa tai puulämmitteistä kiuasta. Pitkävartiset sytyttimet ovatkin syystä suosittuja niin kynttilöiden, takkojen, kiukaiden kuin nuotioidenkin luotettavina ja turvallisina sytytystyökaluina.

Suomessa suunniteltu alumiinirunkoinen Kaari Soihtu LED -varsisytytin sytyttää tulen kotona, mökillä, asuntovaunussa ja ulkona säätilasta välittämättä. Olipa kyseessä kuuma kesäpäivä tai talvinen pakkasyö, pitkävartinen Kaari Soihtu LED luo tulen turvallisesti napinpainalluksella sormia polttamatta. Sytyttimessä on myös kätevä LED-kohdevalo helpottamaan sytyttämistä.

Tuulessa sammumaton
Plasmasytyttimessä ei ole tuulessa tai sateessa helposti sammuvaa liekkiä. Sen sijaan sytytin muodostaa sähkövirralla 1100-asteisen plasmakaaren, joka kestää tuulenpuuskat, sateet ja pakkasviimat vaivatta. Sytytyskärjet sijaitsevat pitkän varren päässä. Se tekee sytyttimestä helppokäyttöisemmän etenkin ahtaissa paikoissa. Kaari Soihtu LED tarjoaa ainutlaatuisen säänkestävän sytytysratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin tilanteesta ja sääoloista riippumatta.

Kohdevalo valaisee tehokkaasti pimeässä
Sytyttimessä on myös erillinen kohdevalo, joka tuo valoa pimeyteen taskulampun lailla. Sen ansiosta myös pimeässä sytyttäminen onnistuu helposti.

Helposti ja nopeasti ladattava
Kaari Soihtu LED -varsisytyttimen voi helposti ladata USB-C-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sytytin ei tarvitse haitallisia sytytysnesteitä, vaan sen voi ladata sähköllä älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä. Näin helppoa ja ekologista ei sytyttimen täyttö ole ennen ollut.

Merkkivalo kertoo lataustarpeen
Kaari Soihtu LED -varsisytyttimessä on kätevä neljästä LED-valosta koostuva ilmaisin, josta näkee nopeasti sytyttimen akun lataustarpeen. Yhdellä latauksella sytytintä voi käyttää jopa 100 sytytykseen.

Turvallisuus ennen kaikkea
Varsisytyttimen sytytyspainike on erillisen suojakannen alla, joka ehkäisee tehokkaasti vahinkopainallukset.

Pitkävartinen muotoilu takaa turvallisen käytön
Käytännöllisen muotoilun ansiosta Kaari Soihtu LED -varsisytyttimellä on helppo sytyttää kaikenlaiset tulisijat ja kynttilät sormiaan polttamatta. Varren 200 millimetrin ulottuvuus helpottaa muun muassa kapearunkoisten lasisuojien sisällä olevien kynttilöiden tai vaikkapa lumilyhtyjen sytyttämisen vaivatta.

Tuotemerkki: Kaari
Tuotekoodit:
6430067631383

Lisätietoja

Mitat 20 × 2,6 × 1,7 cm

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaari Soihtu -plasmasytytin LED-apuvalolla, musta”