Kahvinkeitin 1,25l musta Livia CM3102

  • Teho: 1000 W
  • Tilavuus 1,25 litraa, 10 kuppia
  • Kestosuodatin
  • Toiminnot: lämpimänä, ylikuumenemissuoja, automaattinen virrankatkaisu 40 min.
  • Veden määrän ilmaisin
  • Liukumattomat kumijalat

46,74 

Varastossa

Miksi tilata Diileri.comista?

✔ Asiakkaiden suosittelema
✔ 30 pv vaihto-oikeus
✔ Jopa 36 kk maksuaikaa osamaksulla
✔ Suomalainen yritys

Tuotekuvaus

Livia kahvinkeitin CM3102 on muotoilultaan tyylikäs ja väri klassinen musta-rosteri. Kahvinkeittimen automaattinen virrankatkaisu huolehtii laitteen sammutuksesta. Kahvinkeitin on varustettu kestosuodattimella, mutta myös suodatinpussin käyttö on mahdollista. kahvinkeittimen tilavuus on 1,25 litraa, noin 10 kuppia.

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!

Kaikki Livia tuotteet

Livia home kotisivut

Oy Udda Finland Ltd on lahtelainen kulutustavaroiden maahantuontiin ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys. Kokemusta laadukkaiden ja hinnaltaan kilpailukykyisten työkalujen, elektroniikan, kodintekniikan ja erilaisten käyttötavaroiden maahantuonnista ja tukkukaupasta yrityksellä on yli 30 vuotta.

Tuotemerkki: Kodinkoneet
Tuotekoodit:
6.44E+12

Lisätietoja

Asiakkaiden arvostelut

Arvostelut

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kahvinkeitin 1,25l musta Livia CM3102”