Kasvihuone 8,2 m² + sokkeli, Green Land, musta alumiinirunko

(2 tuotearviota)

Tilava 8,2 neliömetrin kasvihuone, jossa kasvatat vihannekset, kukat yms. säältä, linnuilta yms. tuholaisilta suojassa. Varustettu kevyesti liikkuvalla liukuovella sekä kahdella avattavalla kattoluukulla. Katto- ja seinäpaneelit ovat valmistettu huolettomasta polykarbonaaista, jonka valon läpäisykyky on erinomainen ja sen lisäksi se eristää myös lämpöä ja näin ollen suojaa kasveja sekä itse kasvattajaa. Kasvihuoneessa on mustaksi maalattu alumiininen runko ja paketin mukana toimitetaan myös alumiinen sokkeli.

429,00 

Varastossa

Ilmainen toimitus yli 125€ tilauksiin*
30 pv palautusoikeus
Nopea ilmastoystävällinen toimitus
Suomalainen verkkokauppa

Tuotetunnus (SKU): D8306 Osastot: ,
5 ihmistä katselee tätä tuotetta nyt!

Tuotekuvaus

Kasvihuone 8,2 m² Green Land, musta alumiinirunko

Tässä on tyylikkään musta kasvihuone, jonka runko on kestävää alumiinia ja sen katto- sekä seinäpaneelit ovat valmistettu polykarbonaatista. Polykarbonaatti on huoleton materiaali, koska se on erittäin kestävää, sillä on erinomainen valon läpäisykyky ja sen lämmön eritys on myös lasiin verrattuna hyvä. Se suojaa kasveja sekä viherpeukaloa palamasta kuumalla aurinkoisella kelillä sen uv-suojauksen ansiosta.

Kasvihuoneessa on näppärästi kulkeva liukuovi sekä yksi avattava kattoikkuna tuuletusta varten. Tilavuudeltaan tämä Green Landin kasvihuone on 8,2 neliömetriä ja siksi se soveltuu vallan mainiosti jo kokeneemmallekin puutarhurille tilansa puolesta. Kasvihuoneessa kasvatat vihannekset, hedelmät ja erilaiset kasvit turvallisesti säältä, linnuilta ja hyönteisiltä suojassa.

Paketin mukana toimitetaan myös sokkeli, joka nopeuttaa ja helpottaa kasaamista, sillä kaikki tarpeellinen on mukana. Sokkeli on valmistettu alumiinista, joka tekee siitä käytännössä “ikuisesti” kestävän verrattuna kestopuusta valmistettuun sokkeliin, joka muutaman vuoden kuluessa usein lahoaa.

Lisätietoja:

 • Mitat: 430 x 190 x 124/195 cm
 • Pinta-ala: 8,17 m²
 • Runko: 0,8 mm, alumiini
 • Katto- ja seinäpaneelit: 4 mm, polykarbonaatti (PC)
 • Sokkeli: alumiini (sisältyy pakkaukseen)
 • Kattoluukku: kaksi avattavaa tuuletusikkunaa
 • Ovi: kevyesti liikkuva liukuovi
 • Runko: musta

Arvostelut

2 arviota tuotteelle Kasvihuone 8,2 m² + sokkeli, Green Land, musta alumiinirunko

 1. Antti (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaisesti hoidettu

 2. Markku Laitinen (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote tuli todella nopeasti.

Lisää arvio