Toimistotuolit

Meiltä löydät monenlaiset toimistotuolit ja pelituolit. Tutustu valikoimaan ja tilaa itsellesi mieluinen työtuoli tai pelituoli.  Valitse itsellesi mieluisin ja toimitamme sen sinulle vikkelästi muutamassa päivässä. Voit tilata työtuolin myös laskulla ja maksaa sen vasta myöhemmin. Älä unohda myöskään reilua 30 päivän palautus- ja vaihto oikeuttamme.

Näytetään tulokset 1–18 / 105

Miten valita sopiva toimistotuoli?

Toimistotuolin valinnassa on otettava huomioon monia tekijöitä, jotta löydät itsellesi sopivan tuolin. Varsinkin jos teet näyttöpäätteen edessä töitä koko työpäivän on tärkeä panostaa mahdollisimman ergonomiseen työtuoliin, sillä hyvällä toimistotuolilla ehkäiset kaikenmaailman kipuja, särkyjä ja kolotuksia. Myös työpöydän tulee olla hyvä ja meiltä löydätkin kätevät sähköpöydät, jolla säädät korkeuden juuri sopivaksi.

Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä, kun ostat toimistotuolia:

  • Budjettisi: Toimistotuolien hinnat vaihtelevat noin 100 eurosta yli 1000 euroon, joten on tärkeää, että sinulla on budjetti mielessäsi ennen ostosten tekemistä.
  • Tuolin tyyppi: Markkinoilla on saatavilla monenlaisia toimistotuoleja, ergonomisista ja säädettävistä tuoleista yksinkertaisiin työtuoleihin. Mieti, minkälainen tuoli sopisi parhaiten tarpeisiisi.
  • Tuolin koko: Muista mitata tuolin mitat ennen ostamista, jotta voit varmistaa, että tuoli sopii sinulle mukavasti.
Tuolin tyyli: Perinteisistä nahkaisista “pomon tuoleista” moderneihin verkkotuoleihin on saatavilla monenlaisia tyylejä. Valitse tyyli, joka sopii persoonallisuuteesi ja toimistotilasi sisustukseen.