Kross Hexagon JR 1.0 24″ nuorten maastopyörä sininen

Tuotetunnus (SKU): D32713
  • Renkaat 24 x 1.95 tuumaa
  • Alumiini runko
  • Vaihteet 8 kpl sunrace, ketjuvaihteet
  • Joustokeula
  • V-jarrut

299,00 

Kun tilauksen arvo ylittää 125,00  saat ILMAISEN toimituksen noutopisteeseen.

Varasto loppu

Minkä kokoinen polkupyörä lapselle?

Alla on suuntaa antava taulukko, josta näet minkä kokoinen polkupyörä lapselle kannattaa valita. Oikean kokoisen polkupyörän hankinta on lapselle turvallisuuden ja pyöräilytaitojen kehittymisen kannalta ensiarvoisen tärkeää - älä siis osta pyörää kasvuvara mielessä.
Lapsen pituus cm Polkupyörän rengaskoko Lapsen ikä
135-160 26" 10+
125-140 24" 7-11
110-125 20" 5-8
90-110 16" 4-6
80-110 12" 2-4
3 ihmistä katselee tätä tuotetta nyt!

TOIMITUS 2-4 vrk

Vakuutetut kuljetukset

joustavat maksut

Klarna joustaa, Klarna turvaa

30 vrk palautusoikeus

Ilman selityksiä

100% kotimainen

Vuodesta 2019

TUOTEKUVAUS

KROSS HEXAGON JUNIOR 1.0 SR nuorten maastopyörä

Aikuisten KROSS Hexagon -malleja seuraten loimme KROSS Hexagon Junior 1.0 SR:n. Se on lapsille suunniteltu vapaa-ajan maastopyörä, joka sopii täydellisesti niin koulumatkalle kuin viikonloppumatkalle. Kross Hexagon Junior 1.0 sisältää aikuisten pyörä mallien tekniset ratkaisut, jotka on asetettu lasten runkomalliin.

Vuoden 2021 KROSS Hexagon Junior 1.0 SR -versioon on tehty hienoisia muutoksia, jotta se olisi entistä parempi lapsille. Tässö 2022 mallissa voimansiirto on valmistettu Sunracen toimittamista korkealaatuisista komponenteista, joiden ansiosta lapsi voi ajaa mukavasti kaikissa olosuhteissa. 2022 versiossa on myös lukuisia pienempiä parannuksia runkorakenteeseen, jotka näyttävät ensisilmäyksellä näkymättömiltä, mutta parantavat merkittävästi ajomukavuutta.

Komponentit on mukautettu lapsen tarpeisiin

KROSS Hexagon Junior 1.0 SR:n komponentit perustuvat 1 x 8 konseptiin eli edessä yksi ratas ja takana yksi, jossa 8 lehteä.  Lapsella on turhaa olla edessä useampaa ratasta, koska se lisää painoa, aiheuttaa käyttövaikeuksia ja tekee huoltamisesta vaikeampaa. Tällaisen voimansiirron luomiseen käytimme Sunracen toimittamia korkealaatuisia komponentteja. Tämä antoi meille mahdollisuuden luoda voimansiirron kahdeksan rivin kasetilla, jonka avulla lapsi voi ajaa mukavasti missä tahansa maastossa. Tämän ratkaisun ansiosta pyörälle on ominaista minimalismi, mutta korkea käyttömukavuus. Pyörässä käytettiin 50 mm:n jousitushaarukkaa lisäämään ajomukavuutta. Se on kehitetty erityisesti tätä pyörää varten. KROSS Hexagon Junior 1.0 SR:ssä on 24″ pyörät ja korkealaatuiset 1.9″ Mitas Scylla V75 -renkaat, jotka varmistavat ennustettavan pyöräilykäyttäytymisen sekä kaupungissa että maastossa. Siinä on myös v-jarrut, jotka varmistavat turvallisen jarrutuksen ja häiriöttömän toiminnan.

Laadukkaat komponentit ja materiaalit

KROSS Hexagon Junior 1.0 -runko on valmistettu suorituskykyisestä alumiinista. Pyörässä on käytetty erityistä 6061 suorituskykyistä alumiiniseosta, jonka ansiosta pyörä on jäykkä ja särkymätön. Samalla se on suhteellisen kevyt materiaali, joka voi yllättää monet pyöräilijät ominaisuuksillaan. Olemme alentaneet seisontakorkeutta, jotta lapsesi voisi helpommin nousta pyörälle ja siitä pois. Lisäksi runko on pulverimaalattu, mikä tarkoittaa maalauksen parempaa kestämistä rasitusta kohtaan, niin sää kuin mekaanisia rasituksia vastaan.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kross Hexagon JR 1.0 24″ nuorten maastopyörä sininen”