Otsalamput

Ilmainen toimitus yli 125€* tilauksille

30 vrk vaihto- ja palautusoikeus

Tilaukset käsitellään 24h kuluessa arkisin

Hakusessa otsalamppu ulkoiluun tai työkäyttöön? Meiltä löydät monenlaisia otsalamppuja aina paristokäyttöisistä tehokkaisiin akkukäyttöisiin malleihin asti laadukkailta merkeiltä kuten Petzl ja Armytek.

Näytetään tulokset 1–18 / 35

Pikaopas otsalampun valintaan

Kun mietit minkälainen otsalamppu on minulle sopiva, niin mieti miten sitä eniten käytät, koiran ulkoilutus kävellen? vaeltaminen? suunnistus?  Tässä karkeasti minkälainen otsalampun tulee olla valoteholtaan eri aktiviteetteihin:
  • 200-400 lm kävely
  • 400-1000 lm yleisempään ja aktiiviseen käyttöön kun pitää nähdä
  • yli 1000 lm vauhtilajit
  • yli 1500 lm suunnistaminen

Valaise polkuasi: otsalampun käytön edut

Otsalamput ovat loistava työkalu kaikille, jotka rakastavat ulkoilua. Olitpa telttailemassa, vaeltamassa tai vain kävelyllä pimeässä, otsalamput tarjoavat kädet-vapaaksi valaisun, jolloin näet minne olet menossa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia taskulampun kantamisesta. Tässä on joitain otsalampun käytön etuja:   1. Mukavuus – Otsalamppu on suunniteltu käytettäväksi päässäsi, joten se on aina käden ulottuvilla, kun tarvitset sitä. Tämä tekee otsalampuista ihanteellisia aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn ja patikointiin, joissa voi olla vaikeaa seurata taskulamppua tai muuta valonlähdettä.   2. Valaistus – Useimmissa otsalampuissa on säädettävät kirkkausasetukset, joiden avulla voit valita, kuinka paljon valoa lampusta säteilee. Tämä tarkoittaa, että voit säätää valaistustasoa sen mukaan, millaista toimintaa harjoitat ja kuinka paljon valoa tarvitset.   3. Monipuolisuus – Otsalamppuja voidaan käyttää monissa eri tilanteissa ja ympäristöissä, koska ne tarjoavat suunnatun valaistuksen, jonka avulla käyttäjät voivat kohdistaa valonsäteen tietyille alueille tarpeen mukaan. Tämä tekee niistä täydellisiä erilaisiin tehtäviin, kuten karttojen lukemiseen tai polkujen navigointiin yöllä.   4. Kestävyys – Otsalamput ovat yleensä valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten muovista tai alumiinista, mikä tekee niistä kestäviä kulumista ja hajoamista vastaan ajan mittaan, mikä varmistaa, että ne kestävät useita käyttökertoja ilman korjauksia.   5. Turvallisuus – Otsalampun käyttäminen ulkona varmistaa, että kuljettajat huomaavat läsnäolosi helposti, jos kävelet tienvarsilla tai ylität katuja yöllä – mikä tekee liikkumisesta pimeässä turvallisempaa sekä itsellesi että muille ympärilläsi!   Kaiken kaikkiaan otsalampun käyttö on erinomainen tapa varmistaa, että ulkoilmaseikkailusi sujuu sujuvasti tarjoamalla luotettavaa valaistusta aina, kun sitä eniten tarvitaan!