Sup-laudat

Ilmainen toimitus yli 125€* tilauksille

30 vrk vaihto- ja palautusoikeus

Tilaukset käsitellään 24h kuluessa arkisin

Diileri.comista löydät kätevät sup-lauta paketit koko perheen käyttöön. Sup-lauta paketti sisälää kaiken oleellisen suppailuun. iSportin suppilauta on ilmatäytteinen lauta dropstitch ytimellä, joka tekee suppilaudasta vakaan ja kestävän. Tilaa oma sup-lauta jo tänään.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Sup-lauta opas

Suppailu on kasvanut suosituksi harrastukseksi viime vuosina, eikä ihme sillä suppailu on hauska vesiurheilulaji, jonka aloittaminen on suhteellisen edullistakin.

Valmistaudu ratsastamaan aalloilla: Sup-lautailusta lyhyesti

Jos etsit jännittävää uutta harrastusta niin, SUP-lautailu voisi olla (stand up paddleboarding) on täydellinen harrastus sinulle. SUP-lautailussa yhdistyvät perinteisen purjelautailun hauskuus ja stand up -melontalaudan vakaus ja helppokäyttöisyys. Tämän jännittävän lajin avulla voit viedä melontataitosi aivan uudelle tasolle. Toisin kuin tavallinen purjelautailu, SUP-lautailu ei vaadi todella kalliita ja erityisiä välineitä tai koulutusta. Pääset hyvin alkuun edullisellakin sup-laudalla ja alkuun kannataakin ostaa aloittelijoille suunnattu malli. Sup-laudat on suunniteltu kevyiksi ja helposti kuljetettaviksi, joten ne sopivat erinomaisesti lomalle tai päiväretkille. Ja koska ne ovat nopea ottaa käyttöön, pääset vesille hetkessä! Kun olet saanut sup-laudan valmiiksi, on aika lähteä aalloille!  Leveän jalansijan ja suuren pinta-alan ansiosta SUP-purjehdus tarjoaa paljon vakautta myös aaltoilevissa vesissä - joten se sopii erinomaisesti aloittelijoille. Sen lisäksi, että SUP-lautailu on hauskaa, se tarjoaa myös erinomaisen kokovartalotreenin samlla sekä parantaa tasapainoa ja koordinaatiotaitoja. Ja koska se ei vaadi erityisvarusteita tai koulutuskursseja, se on yksi edullisimmista tavoista päästä vesille ja nauttia olostaan! Jos siis haluat adrenaliinintäyteisen seikkailun, joka saa sinut palaamaan takaisin - nappaa suppilauta ja valmistaudu ratsastamaan aalloilla.

Tutustu sup-lautailun jännitykseen: Aloittelijan opas

Etsitkö uutta ja jännittävää tapaa päästä vesille? Silloin on aika tutustua SUP-surffaukseen (stand up paddle). SUP-surffaus on loistava tapa kokea aaltoja, nauttia ulkoilmasta ja pitää hauskaa auringossa. Olitpa sitten kokenut surffaaja tai vasta aloittelija, tämä aloittelijan opas auttaa sinua pääsemään ajelulle hetkessä. Tärkeimmät asiat ensin: Tarvitset laudan. SUP-lautoja on kaiken muotoisia ja kokoisia, joten on tärkeää löytää tarpeisiisi sopiva lauta. Jos aiot meloa enemmän tasaisella vedellä kuin aalloilla, etsi leveämpi ja vakaampi lauta. Jos haluat keskittyä aaltojen pyyntiin, valitse kapeampi ja ketterämpi lauta. Kun olet hankkinut laudan, varmista, että siihen on kiinnitetty evät, jotta se pysyy paremmin perässä meloessasi ja kääntyy helpommin aalloilla ratsastaessasi. Seuraavaksi on opittava melomaan oikein. Aloita polvistumalla laudan päälle niin, että molemmat jalat ovat tukevasti polvien edessä, ja tartu laudan keskellä olevaan kahvaan molemmin käsin. Käytä tästä eteenpäin vuorottelevia lyöntejä laudan kummallakin puolella kuin uisit vapaauintia pitäen vartalosi koko ajan keskellä laudan keskiosaa. Tämä auttaa pitämään tasapainon ja antaa sinulle maksimaalisen voiman, kun melot avoveteen tai rantatörmille. Nyt kun osaat meloa oikein, puhutaan aaltojen saamisesta! Avainasemassa on ajoitus - odota, että aalto on tulossa kohti rantaa, ennen kuin aloitat lyönnin, jotta aallon energia auttaa työntämään sinua eteenpäin ja aallon pintaan (osa, jossa suurin osa aallon voimasta on). Heti kun tunnet, että alat nousta aallonpinnalle, nouse ylös nopeasti mutta pehmeästi käyttäen molempia jalkoja samanaikaisesti ja pitäen samalla kädet suorina molemmilla puolilla vartaloasi tasapainon ja suunnan hallinnan varmistamiseksi, kun seisot pystyasennossa laudan päälläsi. Kun seisot pystyssä surffilaudan päällä, varmista, ettet liiku liian kauas taakse tai eteenpäin keskeltä, sillä muuten se voi aiheuttaa epävakautta, joka voi johtaa ei-toivottuun pyyhkäisyyn! Muista lopuksi, että turvallisuus on aina etusijalla! Ennen kuin lähdet mihinkään rantamurtumaan, tarkista olosuhteet, kuten vuoroveden korkeus/suunta.