Trampoliinit

Ilmainen toimitus yli 125€* tilauksille

30 vrk vaihto- ja palautusoikeus

Tilaukset käsitellään 24h kuluessa arkisin

Hakusessa trampoliini? Meiltä niitä löydät.  Trampoliini on paras tapa saada lapset liikkumaan. Lapset voivat pomppia turvaverkolla varustetussa trampoliinissa turvallisesti yksinkin ja se on myös loistava tapa pitää heidät hyvässä kunnossa ja terveenä. Meiltä voit tilata trampoliinin kätevästi laskulla ja saat jopa 30 päivää korotonta maksuaikaa tai voit pilkkoa maksun osiinkin. Tutustu ja tilaa omasi!

Näytetään tulokset 1–18 / 67

Trampoliini joka kotiin Diileri.comilta

Trampoliini on kaikkien lasten ikisuosikki! Jokainen lapsi tykkää hyppiä ja pomppia trampoliinilla, ja niin myös moni aikuinenkin – vaikka sitä ei aina ehkä kaikille kerrota. Trampoliinilla hyppely ei ole pelkästään hupia vaan se kehittää myös lapsen tasapainoa, kehon lihaksistoa ja ennen kaikkea tuo hyvää mieltä lapsille. Meiltä löydät monenlaiset trampoliinit edullisesti joka pihalle.

Pyöreä trampoliini, suorakaide vai maatrampoliini?

Meiltä löydät monenlaisia ja monenkokoisia trampoliineja niin suureen kuin pieneenkin pihaan.

Suorakaide trampoliinit ovat nostaneet todella kovasti suosiotaan ja yksi myydyimpiä mallejamme on iSport Air 5,2 x 3 metrinen suorakaide trampoliini. Suorakaiteen muotoisella trampoliinilla mahdollista hypyt eteenpäin helpommin.

Pyöreät trampoliinit ovat kaikista yleisimpiä ja eniten myytyjä. Niissä lapset voivat pomppia vapaasti sinne sun tänne. Meiltä löydät monen kokoisia malleja. Suosituimpia ovat 4,3 metrin halkaisijan ja 5 metrin halkaisijan trampat. Aivan perheen pikkuisemmille löytyy myös oma junior trampoliini.

Maatrampoliini on mielenkiintoinen. Sillä se asennetaan nurmen tasalle, eli maahan tehdään kuoppa, jonka päälle trampoliini asennetaan. Plussana tyylikkyys, turvallisuus ja erinomaiset pomput.

Trampoliini turvaverkolla on lapselle paras valinta!

Suosittelemme lapsille turvaverkollista trampoliinia, sillä turvaverkko estää lasta putoamasta korkealta maahan. Lähes kaikissa malleissamme on vakiona mukana turvakaide ja turvaverkko, jolla trampoliinista saadaan tehtyä lapsi turvallinen.

Maxbounce trampoliini on hinta-laatusuhteeltan hyvä valinta

Valikoimamme Maxbounce trampoliinit ovat tarkoin käsin valikoitu verkkokauppaamme. Kun ostat Maxbounce trampoliinin, saat lyömättömään hintaan rahoille todella paljon vastinetta.

Näissä trampoliineissä on mukana kestävä runko, turvaverkko, vahva matto, kestävät jouset sekä tikkaat. Monesti vastaavasta trampoliinista joutuu maksamaan kaksinkertaisen hinnan. Meiltä löydät 4,3 metrin ja 4,6 metrin versiot.

 Tilaa 4,3 metrin Maxbounce trampoliini.

Tilaa 4,6 metrin Maxbounce trampoliini

Diileri.comista vikkelästi trampoliini omalle pihalle!

Tutustu laajaan trampoliini valikoimaamme ja löydä sinulle sopivin malli. Toimitukset vikkelästi noin 2-5 arkipäivässä!