Nexas NL102 Plus raskaan kaluston vikakoodinlukija OBD2

199,00 

  • Raskaan kaluston vikakoodinlukija
  • Nollaa ja lue vikakoodit
  • Värillinen näyttö ja grafiikat
  • Akun kunnon testaus
  • Live-datan tarkastus

Varasto loppu

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): D8299

Toimitus n. 2-4 vrk

Miksi meiltä?

  • Tyytyväisyystakuu - palautusoikeus 30 pv ja rahat takaisin
  • Klarna ostajan turva - jos jokin menee mönkään, sinä et maksa
  • Turvalliset ja joustavat maksut - jopa 36 kk maksuaikaa laskulla
  • 100% suomalainen yritys - tuet kotimaista pienyrittäjyyttä

TUOTEKUVAUS

Nexas NL102 Plus on tehty erityisesti raskaankaluston koneiden kuten kuorma-autojen ja työkoneiden vikakoodien selvittämiseen. Voit lukea ja nollata esim. Sisu-rekkojen ja John Deere -traktorien vikakoodit. Tällä vikakoodinlukijalla voit selvittää rekka-autosi kunnon helposti ja nopeasti. NL102 plus lukee monet erilaiset koodit kuten esim. ABS, airbag, TPMS, immo keys, moottorin vikavalo, huoltovälin nollaus, sytysjärjestelmä, akkujärjestelmä, öljynvaihtovälin nollaus, SAS, vaihteisto, EPB, polttoaineruistkut, lambda-anturit ja auton audiojärjestelmä koodit.

Nexas NL102 Plus –vikakoodinlukijalla voit testata myös autosi akun kunnon. Ajoneuvon akun kunnon testaaminen on tärkeää varsinkin talvisaikaan, jotta voit välttää ikävät yllätykset, kun auto ei starttaa. Akku on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin, jotta voit varmistua sen moitteettomasta toiminnasta ja tämän testerin avulla tiedät, milloin vaihtaa akku ajoissa. 

Lukija sopii moniin erilaisiin raskaan kaluston ajoneuvoihin, esimerkiksi Sisu, Volvo, Scania, Mercedes Benz, Isuzu, Cummings, Detroit, Caterpillar, Freightliner, International, Kenworth, John Deere, PeterbiltSterlingMack, ja Brilliance. Valinnanvaraa siis riittää, ja voit lukea monenlaisten ajoneuvojen koodit. 

Laadukkaasta lukijasta löytyy myös värinäyttö, joten voit tarkastella ajoneuvosi dataa ja tietoja helposti mukavalla näkymällä. Laitteen avulla pystyt myös tarkastelemaan grafiikoita, joiden avulla voit saada paremman kuvan, mitä ajoneuvosi sisällä tapahtuu. 

Kyseessä on kovan luokan OBD2-testeri raskaalle kalustolle. Nexas NL102 Plus on paras valinta, kun haluat selvittää kuorma-autosi vikakoodit.

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
N
Nimetön

Vähän hidas toimitus post nordilla