Lavapehmusteet

Onko työn alla tee-se-itse terassikalusteet eurolavoista ja tarvetta lavapehmusteille?  Meiltä löydät valmiit kätevät lavapehmustesetit. Chic Garden lavapehmusteissa on muhkea ja pehmeä täyte ja ne takaavat hyvän istuinmukavuuden. Lisäksi ne ovat vedenkestäviä ja helppo pitää puhtaana vain kostealla liinalla pyyhkäisemällä.

Chich Garden eurolavapehmusteet 

Meiltä löydät suositut Chic Garden eurolavapehmusteet. Kyseessä on valmiit lavapehmustesetit, jotka sopivat täydellisesti eurolavalle - pura pakkaus ja aseta eurolavan päälle ja valmis.

Näissä pehmusteissa on muhkea sekä pehmeä täyte, joka takaa hyvän istuinmukavuuden ja lisäksi nämä ovat myös vedenpitäviä, jotta sateen takia ei tarvitse joka kerta pehmusteita suojaan laittaa. Eurolavapehmusteet on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkäisemällä.

Pehmusteiden kangasmateriaali on korkealaatuista 100% Olefin materiaalia. Kangas kestää hyvin auringon valoa eikä se haalistu ja se on home vapaata ja sietää kovempaakin hankausta. Olefin valmistetaan polypropeeni ja polyeteeni muovista ja se on UV-suojattu. Kankaan väri on harmaa.

Jos haluat hyvät ja kestävät eurolavapehmusteet, niin suosittelemme Chic Garden lavapehmusteita lämpimästi.