100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Apukäynnistimet ja akkulaturit

Onko auton akusta virta vähissä eikä auto tunnu oikein starttaavan? Apukäynnistin auttaa! Auton akut ovat varsinkin talvella kovien pakkaskelien ja lämpötilavaihteluiden takia kovilla ja erityisesti hieman iäkkäämmät akut saattavat temppuilla kylmällä. Apukäynnistin ja akkulaturi ovat erinomaisia apuvälineitä jokaiselle autoilijalle. Meiltä löydät apukäynnistimiä ja akkulatureita joka lähtöön, jopa malleja, jotka toimivat varavirtalähteenä.

  Apukäynnistin

  Pakkaskelit laskevat helposti auton akun varaustasoa ja myös kylmästarttaukset käyvät akun päälle erityisen paljon. Autoa kannattaa pitää lohkolämmittimen johdossa aina kun mahdollista ja autolla tulisi myös ajaa säännöllisesti, jolla ehkäistään akun tyhjentymistä. Jos akku tyhjenee ja auto ei normaaliin tapaan käynnisty, on yleisin syy tyhjentynyt akku. Silloin kuvioon astuu apukäynnistin, joka on tehokas apuri akun elvyttämiseen.

  Apukäynnistimen käyttö

  Apukäynnistin sisältää oman akkunsa ja ennen käyttöä tulee tarkistuttaa se, että käynnistimen akku on täynnä. Laite toimii samalla periaatteella kuin akkulaturi eli plus navat yhdistetään ja miinus navat yhdistetään keskenään. Virta käynnistetään vasta, kun akku ja käynnistin ovat kytköksissä. Kun johdot ovat kytketty laitetaan apukäynnistimen virta päälle ja odotetaan muutama minuutti ennen auton starttausta. Jos auto starttaa heti, voi kaapelit irrottaa. Irrota kaapelit ensiksi apukäynnistimestä ja sitten vasta autosta. Lue ensiksi hankkimasi apukäynnistimen ohjeet ja noudata aina valmistan ohjeita.

  Akkulaturit

  Kun auto ei starttaa enää kunnolla voi syynä olla akku, jonka varaustaso on laskenut liian matalaksi. Akkulaturilla lataat näppärästi kotona akun täyteen ja päivä on pelastettu. Osa akkulatureista soveltuu myös akkujen elvyttämiseen ja ylläpitolataamiseen ja monesta akkulaturista löytyy myös erikseen talvitoiminto.

  Diileri.com-verkkokaupasta löydät erilaisia akkulatureita ja apukäynnistimiä eri kokoisille ajoneuvoille. Valikoimassamme on myös erittäin tehokas apukäynnistin, joka soveltuu myös kuorma-autoille https://diileri.com/tuote/gys-startpack-truck-apukaynnistin-12-24v-3200a/.