Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Tyylikkäät ja näppärät älykellot ja aktiivisuusrannekkeet nyt Diileri.comista! Meiltä löydät Denverin laatutuotteet moneen menoon. Kun valintasi on älykello, saat rutkasti erilaisia ominaisuuksia hyödynnettäväksi, aina puheluiden vastaanotosta erilaisten urheilutilojen mittaamiseen. Jos valintasi on aktiivisuusranneke, pysyt kärryillä sykkeestäsi, unestasi, kaloreistasi jne. Kummallakin on omat hyvät puolensa oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja aktiiviseen elämään kannustamisessa. Kun tilaat tuotteet Diileri.comista saat tuotteet nopeasti perille, turvallisin maksutavoin ja 30 vuorokauden palautusoikeudella.

Älykello

Mikäs se sellainen on? Mitä älykello tarkoittaa? Kellohan on nykyään paljon enemmän kuin ajannäyttäjä, se antaa eväitä niin viestittelyyn, ajanhallintaan kuin oman hyvinvoinnin mittaamiseen. Älykellon avulla saat ilmoitukset tulevista puheluista, tekstareista ja sähköposteista – älykello viestii, mittaa ja kannustaa. Denverin älykellot ovat yhteensopivia Android- ja iPhone-puhelimien kanssa.

Ohessa älykellon yleisimpiä ominaisuuksia, tarkistathan kuitenkin aina mallikohtaiset toiminnot:

 • Android- ja iPhone-yhteensopivuus
 • Ilmoittaa saapuvat puhelut, viestit, sähköpostit
 • Näyttää kalenterimerkinnät
 • Herätyskello
 • Sykkeenmittaus ranteesta
 • Unen seuranta
 • Urheilusuorituksien seuranta (juoksu, kävely, uinti, pyöräily)
 • Vesitiivis tai vedenpitävä
 • GPS-toiminto (toiminnot hyödynnettävissä ilman puhelinta)

Entä kuinka aktiivisuusranneke toimii?

Aktiivisuusmittarin avulla selvität helposti mitä kehollesi kuuluu. Et tarvitse erikseen sykevyötä, vaan herkät sensorit havainnoivat esimerkiksi sykkeen ranteestasi. Aktiivisuusranneke sopii erityisen hyvin urheiluun, ja kestää varmasti kovempaakin menoa. Aktiivisuusranneke on erityisen miellyttävä käteen, eli aika huomaamaton käytössä. Denver-aktiivisuusrannekkeessa on jopa 7-10 päivää kestävä akku, joten mittaat huoletta tapahtumia viikon verran putkeen.

Yleisimpiä aktiivisuusrannekkeen toimintoja:

 • Herätyskello
 • Etsi puhelin -toiminto
 • Ilmoitukset viesteistä jne.
 • Soittajan tunnistin
 • Yhteensopivuus Android- ja iPhone-kännyköihin

Mitä aktiivisuusranneke mittaa ja havainnoi?

 • Sykettä ranteesta
 • Unta
 • Askeleita
 • Kalorinkulutusta

 

Usein kysyttyä:

Mitä älykello maksaa? Onko se hyvä ostos? Denverin älykellot ovat hinta–laatu-suhteeltaan erinomaisia valintoja omassa kategoriassaan. Kohtuuhintainen älykello monipuolisin toiminnoin!

Älykello ja kuulokkeet – pitääkö johtojen kanssa vielä kieriä? Ei tarvitse, Denverin malleissa on sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni, joten sitä kautta moni asia järjestyy näppärästi.

Toimiiko aktiivisuusranneke ilman puhelinta? Denverin aktiivisuusrannekkeissa yhteys puhelimeen tapahtuu bluetoothin kautta, sisäänrakennettua GPS:ää ei ole. Aktiivisuusranneke toimii myös ilman puhelinta, ja mittaa askeleita ja sykettä ilman puhelinta.  

Kumpaan käteen aktiivisuusranneke laitetaan? Aktiivisuusranneke mittaa matkaa käden liikkeen määrästä ja intensiteetistä. Tällöin esimerkiksi staattinen käsi, joka pitää kauppakassia tai koiran talutushihnaa, voi antaa vääristynyttä kuvaa matkasta. Yleisesti ottaen aktivisuusranneketta pidetään siis heikommassa kädessä, oikeakätisellä siis vasemmassa ranteessa. Todennäköisesti tällöin ranneke ei myöskään häiritse arjen askareissa.

Miten kireälle aktiivisuusranneke laitetaan? Laita ranneke sopivan kireälle siten, että ranneke ei hölsky vaan pysyy miellyttävän napakasti ranteessa.

Millaisia kokemuksia Denverin aktiivisuusrannekkeesta on?
Kokemus on osoittanut, että älykellot ja aktiivisuusrannekkeet helpottavat arkea ja ennen kaikkea antavat uutta puhtia tehdä arjesta hieman aktiivisempaa.

Asiakkaamme on arvioinut esimerkiksi Denverin SW-171 -mallin viiden tähden ostokseksi. https://diileri.com/tuote/denver-sw-163-alykello-lampotila-ja-syke-musta/https://www.diileri.com/tuote/denver-sw-171-alykello-musta/

Näytetään kaikki 10 tulosta

Aktiivisuusranneke Denver BFH-13

42.90
Tyylikäs sporttinen bluetooth aktiivisuusranneke, jossa rannesykesensori. Seuraa aktiivisuuttasi, untasi ja näe ilmoitukset ja puhelut rannekkeestasi 0,96" OLED näytöstä. Varustettu myös askelmittarilla, kalorilaskurilla, herätyskellolla ja löytyy myös etsi puhelin toiminto. Yhdistä helposti Android tai iPhone älypuhelimeesi ja lataa ilmainen sovellus.

Denver SW-161 Älykello, harmaa

45.00
Tyylikäs Denverin älykello, joka on hintaansa nähden hyvä kello. Varustettu kestävällä akulla, joka jaksaa useamman päivän. Toimii yhdessä iOS ja Android puhelimien kanssa. Selkeä 1,3" IPS-näyttö yksi näppäin sivulla helppoon navigointiin. IP67 luokiteltu eli pöly- ja vesitiivis kello. Rannesykemittaus toiminto, erilaisia urheilutiloja sekä tietysti näet soitot, viestit yms. suoraan kellostasi.

Denver SW-163 Älykello, kehon lämpötila ja syke, roosa

49.90
Tyylikäs älykello, jossa on selkeä 1,4" kosketusnäyttö, josta näet näppärästi saapuvat puhelut, viestit sekä paljon muuta. Varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla kuten esim. sykemittari, kehon lämpötilan mittaus, askelmittari. Kello on yhteensopiva iPhone ja Android älypuhelinten kanssa ja käytettävä sovellus on ladattavissa ilmaiseksi puhelimelle.

Denver SW-163 Älykello, lämpötila ja syke, musta

49.90
Denver SW-163 älykellossa on useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit seurata omaa sykettäsi, kehon lämpötilaa, kalorien kulutusta, askelten määrää, seurata unenlaatuasi ja tietysti näet myös kellon ajan sekä saapuvat viestit ja puhelut. Mustassa älykellossa on 1,4" selkeä kosketusnäyttö ja kello on IP67 - luokiteltu eli pöly- ja vesitiivis. Laatua huokeaan hintaan.

Denver SW-163 Älykello, lämpötila ja syke, valkoinen

49.90
Tyylikäs älykello, jossa on selkeä 1,4″ kosketusnäyttö, josta näet näppärästi saapuvat puhelut, viestit sekä paljon muuta. Varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla kuten esim. sykemittari, kehon lämpötilan mittaus, askelmittari. Kello on yhteensopiva iPhone ja Android älypuhelinten kanssa ja käytettävä sovellus on ladattavissa ilmaiseksi puhelimelle.

Denver SW-171 Älykello Harmaa

39.90
Tyylikäs harmaa Denver SW-171 älykello, jossa 1,3" selkeä IPS kosketusnäyttö sivulla yksi paluu näppäin helppoon navigaatioon. Älykello seuraa sykettäsi, urheilusuorituksiasi ja untasi. Näet näytöstä myös saapuvat puhelut ja viestit. IP67 pöly ja vesitiivis.

Denver SW-171 Älykello roosa

39.90
Tyylikäs roosa Denver SW-171 älykello, jossa 1,3" selkeä IPS kosketusnäyttö sivulla yksi paluu näppäin helppoon navigaatioon. Älykello seuraa sykettäsi, urheilusuorituksiasi ja untasi. Näet näytöstä myös saapuvat puhelut ja viestit. IP67 pöly ja vesitiivis.

Denver SW-660 GPS Älykello musta

99.00
IP68 - luokiteltu vedenpitävä GPS älykello, jossa sisäänrakennettu sykkeenmittaus.  Tarkoitettu vauhdikkaaseen menoon, seuraa urheilusuorituksiasi ja reittejäsi. Varustettu 1.3 "AMOLED-näytöllä, josta näet selkeästi kellon, ilmoitukset saapuvista puheluista, viesteistä, sykkeen yms.

Denver SW-660 GPS Älykello oranssi

99.00
GPS toiminnolla varustettu tyylikäs älykello, jossa myös sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin. Kellossa myös rannesykesensori sekä useita eri urheilutiloja. Seuraa urheilu suorituksiasi. Ideaalinen mm. kävelyyn, juoksuun, vaeltamiseen, pyöräilyyn yms. Laadukas 1,3" AMOLED näyttö, josta näet selkeästi kellon, saapuvat puhelut, viestit ja muut ilmoitukset. IP68 luokiteltu vedenkestävä. Toimii iOS ja Android puhelimien kanssa, ilmainen sovellus.

Xiaomi Mi Band 4 aktiivisuusranneke sykemittarilla

49.90
Sykemittarilla varustettu aktiivisuusranneke, jossa erinomainen hinta-laatusuhde. Monipuoliset toiminnot terveyden ja liikkumisen seurantaan. Mi Band 4 on totutun laadukas aktiivisusranneke, joka mittaa myös unenlaatusia ja muuta suoriutumistasi ja kulutettua energiaa. Varustettu 0,95" värillisellä näytöllä, vedenkestävä, kohtuullisella käytöllä akku kestää jopa 20 päivää.