Näytetään kaikki 7 tulosta

Bluetoothkaiutin Torni 8 G2, 2.1 120W, fm radio, musta

269.00
Mielettömän upea hi-fi torni 120 watin todellisella teholla sekä digitaalisella musiikkiprosessorilla. Isolla subbarilla, joka takaa matalat bassot. Bluetooth 4.0 tekniikka sekä monipuoliset liitännät ja FM radio. Kristallinkirkkaalla äänellä! Mukana myös kaukosäädin ohjaamiseen.

Denver Bluetooth kaiutin BTL-324 valoefekteillä

39.90
Makea bluetooth kaiutin, jossa vaihtuva valoshow. Kaiuttimessa on myös microSD - paikka, aux- ja usb - liitännät musiikon toistoa varten.

Denver Bluetooth kaiutin BTL-62 valoilla, musta

22.90
Todella tyylikäs bluetooth kaiutin, jossa pyörii upea valoshow samalla kun kuuntelet musiikkia. Näppärä kuljettaa mukana ja yhdellä latauksella toistoaikaa jopa 4 tuntia. Sisältää myös FM Radion sekä 3,5 mm AUX - liitännän.

Denver Bluetooth kaiutin BTS-110, harmaa

24.90
Tyylikkään harmaa kannettava bluetooth kaiutin upealla äänenlaadulla. Sisältää myös FM Radion sekä aux, usb liittimet ja microsd korttipaikan.

Denver Bluetooth kaiutin BTS-110, musta

24.90
Denver BTS-110 on kannettava bluetooth kaiutin, jota on helppo käyttää. Liität kaiuttimen vain bluetoothin yhteydellä puhelimeesi ja voit toistaa musiikkia. Virtaa piisaa useammaksi tunniksi ja 2 x 5W RMS kaiuttimistä lähtee upea äänenlaatu. Sisältää myös radion ja monipuolisesti eri liittimiä.

N-Gear The X Bluetooth kaiutin

70.00
Tyylikäs 200 wattinen bluetoothkaiutin, jossa hieno disco valaistus ja mukana myös mikrofoni laulamista varten. Masiinassa on myös radio ja USB liitäntä MP3 toistoa varten.

XX.Y Booster Bluetooth kaiutin sis. fm radio ja kantohihna

69.90
Tyylikäs musta booster bluetooth kaiutin, jossa irroitettava kantoremmi. Löytyy tietysti myös fm radio, microSD -korttipaikka ja liitännät usb ja micro-usb sekä 3,5mm audioliitäntä. Sisäänrakennettu akku jolla toistoaikaa jopa 6 tuntia.