Näytetään kaikki 8 tulosta

Pelikuulokkeet 7.1 Bloodhunter Esperanza

33.92
Tyylikkäät 7.1 surround kuulokkeet, jotka ovat tehty nimenomaan PC pelaamista ajatellen. Varustettu hyvilä säädöillä ja miellyttävillä pehmusteilla, jolloin nämä kuulokkeet sopivat pidempiinkiin pelisessioihin. 2 metrin pituinen johto, jossa usb-liitäntä. Värinäefektillä varustettu.

Pelikuulokkeet 7.1 Iceman Esperanza

25.00
Tyylikkäät Iceman 7.1 surround kuulokkeet, jotka ovat tehty nimenomaan PC pelaamista ajatellen. Varustettu hyvilä säädöillä ja miellyttävillä pehmusteilla, jolloin nämä kuulokkeet sopivat pidempiinkiin pelisessioihin. Monipuoliset liittimet 2 x 3.5 mm plugi äänelle eli mikrofoni ja kuuloke sekä usb-liitäntä surround efekteille.

Pelikuulokkeet Raven Esperanza

15.00
Edulliset asiansa ajavat pelikuulokkeet mikrofonilla ja voimakkuudensäädöllä. Säädettävä panta ja mukavat keinonahkaiset korvapehmusteet.

Trust GXT 244 Buzz USB Striimaus mikrofoni

93.46
Trust Buzz on striimausmikrofoni korkealaatuiseen äänen tallennukseen. Soveltuu striimaukseen, podcast-lähetyksiin, dubbaukseen ja akustisen musiikin tallennukseen.

Trust GXT 414 Zamak Premium monialusta pelikuulokkeet

64.90
Mukavat premium luokan pelikuulokkeet, jotka toimivat monella eri alustalla mm. PC, PS, Xbox. Isot pehmustetut korvakupit. 53 mm aktiivikaiutinyksiköt takaa muhkeat äänet!

Trust GXT 444 Wayman Pro eSports pelikuulokkeet monialusta

84.95
Pro tason pelikuulokkeet, jossa korkealaatuinen mikki ja passiivinen taustamelun vaimennus. - E-urheiluun suunnitellut monialustaiset pelikuulokkeet - Suuret korvakupit peittävät korvat kokonaan ja vaimentavat taustamelua - Erittäin herkkä yksisuuntainen mikrofoni ja pop-suodatin - Kevyt rakenne, pehmustetut korvakupit ja sanka, joka ei purista ja mahdollistaa pitkäkestoisen käytön - Säädettävä panta ja kääntyvät korvakupit takaavat täydellisen istuvuuden - Johtoon integroitu äänenvoimakkuuden säätö ja mikrofonin mykistys

Trust GXT 460 Varzz Valaistut pelikuulokkeet

42.46
  • Suuret, pehmeät ja mukavat korvakupit
  • Sinisellä valaistut sivut ja mikrofoni
  • Tehokkaat 50 mm: n kuulokeyksiköt
  • Taitettava mikrofoni ja metallilla vahvistettu säädettävä pääpanta
  • Inline-kaukosäädin äänenvoimakkuuden säätimellä ja mikrofonin mykistys
  • Punottu kaapeli (2,2m)

Trust GXT232 Mantis striimaus mikrofoni

33.92
Mantis on kolmijalkatelineellä varustettu USB-mikrofoni striimaukseen, podcast-lähetyksiin, vloggaukseen ja dubbaukseen. Korkealaatuinen ääni ja kaikki kuulevat sinut selkeästi.