Diileri.comista saat kovan luokan veden- ja iskunkestävät älypuhelimet. Parhaat merkit Oukitel-Ulefone– ja Blackview-älypuhelimet. Nämä luurit eivät vain ole iskunkestäviä vaan ne sisältävät monipuolisia ominaisuuksia, tehokasta rautaa sekä tietysti suositun Android-käyttiksen.

Paras älypuhelin järkevään hintaan

Mikä puhelin olisi paras vaativaan käyttöön? No tietenkin sellainen, joka kestää kovaakin kulutusta, on akunkestoltaan hyvä, latautuu nopeasti, on selkeä ja nopea käyttöjärjestelmältään, tarjoaa riittävästi näyttönäkymää sekä sisältää hulppeasti keskusmuistia ja tallennustilaa. Meillä on tasaiseen tahtiin erilaisia älypuhelintarjouksia, joten kannattaa kurkata valikoimamme lävitse, jos etsit laatupuhelinta esimerkiksi työpuhelimeksi tai muuten vaan aktiiviseen menoon.

Vedenkestävä älypuhelin

Vedenkestävä älypuhelin tarkoittaa sitä, että se kestää vähän vetisempääkin menoa. Oukitel-Ulefone– ja Blackview-älypuhelimissa on ominaisuutena vedenkestävyys, ja se todellakin tarkoittaa sitä!

Haastavat sääolosuhteet, tai pieni pulahdus suoraan vesiämpäriin eivät valikoimamme puhelimia hätkäytä. Myös esimerkiksi hiekan-, mudan- ja pölynkestävyys on näissä puhelimissa omaa luokkaansa. Hyvän suorituskyvyn ja akun kestävyyden ansioista älypuhelimemme ovat helppo valinta pitkään työpäivään ja muuhun aktiiviseen menoon.

Työkäytössä veden- ja iskunkestävä älypuhelin onkin omiaan. Puhelimme ovat suosittuja myös erilaisissa erähenkisissä harrastuksissa, kalastuksessa ja aktiiviliikunnassa.

Iskunkestävä älypuhelin – myös MIL-STD-810G -luokituksin!

Iskunkestävän älypuhelimen suunnittelussa huomiota on kiinnitetty erityisesti rungon, näytön ja pienten komponenttien kestävyyteen. Joissakin puhelinmalleissamme on Yhdysvaltain puolustusvoimien kehittämä MIL-STD 810G -luokitus, joka tarkoittaa mm. sitä, että kännykkä kestää 1,2 metrin pudotuksen betoniin tai vaneriin.

Panssarilasit ja näytönsuojat antavat lisäsuojaa iskuja vastaan

Kun asennat kännykkääsi lisäksi panssarilasin, saat tarvittavaa lisäsuojaa näytölle. Jo ennestäänkin vahvan näyttölasin kestävyys paranee helposti sujautettavan näytönsuojan ansiosta. Näytön ominaisuudet pysyvät samoina, esimerkiksi kosketusherkkyyteen asennettava kalvo ei vaikuta. Panssarilasin avulla suojaa älypuhelimen omaa näyttöä mm. naarmuuntumiselta sekä

Miksi ostaa älypuhelin Diileri.comista?

 • Valikoimassamme on vain korkealaatuisia älypuhelimia
 • Tekniikka pelaa, ulkokuori kestää
 • Järkevä hinta-laatusuhde
 • Hyvät takuuajat!
 • Nopea 2–5 vrk toimitus
 • Palautusoikeus jopa 30 vrk

Näytetään tulokset 1–15 / 35

Blackview BL6000 Pro 5G, 256 GB/8Gb, Iskunkestävä älypuhelin, musta

599.95
 • Kestävä 5G-puhelin vaativaan käyttöön
 • 5G-puhelin, nopeus 10-kertainen verrattuna 4G-puhelimeen
 • IP68- veden- ja pölynkestävä
 • IP69K-paineensietoluokitus (Kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi)
 • MIL-STD-810G standardin mukainen iskunkestävyys, Corning Gorilla Glass 3
 • Muisti: 8GB LPDDR4X RAM
 • Tallennusmuisti: 256GB UFS2.1 ROM

Blackview BV5500 Panssarilasi

14.95
Suojalasi Blackviewin BV5500 älypuhelimelle, joka suojaa puhelimen näyttöä tehokkaasti naarmuuntumiselta sekä ehkäisee mahdollista näytön hajoamista kovasta iskusta. Vaikkakin luurin näyttö on kovaa tekoa on panssarilasi hyvä extra varmistus, koska panssarilasi on hankinta hinnaltaan huomattavasti edullisempi kuin uuden näytön vaihto.

Blackview BV5900 IP68 puhelin

179.00
Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen iskunkestävä luuri, jossa tyylikäs futuristinen ulkonäkö.  IP68 ja IP69K - luokitukset takaavat sen, että puhelin kestää ja sinun ei tarvitse pelätä puhelimen hajoamista rankemmissakaan olosuhteissa. Iso 5580 mAh akku takaa pitkää käyttöaikaa puhelimelle. Neliydin prosessori ja 3 gigan keskusmuisti takaavat sujuvat sovelluksien pyöritykset ja 32 gigan tallennustilaan mahtuu mukavasti äppejä, kuvia ja videota. Varustettu Android 9 käyttiksellä, joka on entistäkin parempi.

Blackview BV6300 Pro ohut mu/kel IP68 älypuhelin

299.95
Blackview BV6300 Pro on vedenkestävä IP68 luokiteltu älypuhelin, jossa on Android 10 käyttöjärjestelmä sekä 4 takakameraa. Puhelimen siistein juttu on kuitenkin se, että puhelin ei ole iskunkestävien puhelimien tyylisesti iso ja kömpelö vaan ohut, kevyt sekä hillityn tyylikäs.

Blackview BV6300 Pro ohut mu/vih IP68 älypuhelin

299.95
Blackview BV6300 Pro musta on vedenkestävä IP68 luokiteltu älypuhelin, jossa on Android 10 käyttöjärjestelmä sekä 4 takakameraa. Puhelimen siistein juttu on kuitenkin se, että puhelin ei ole iskunkestävien puhelimien tyylisesti iso ja kömpelö vaan ohut, kevyt sekä hillityn tyylikäs.

Blackview BV6300 Pro ohut musta IP68 älypuhelin

299.95
Blackview BV6300 Pro musta on vedenkestävä IP68 luokiteltu älypuhelin, jossa on Android 10 käyttöjärjestelmä sekä 4 takakameraa. Puhelimen siistein juttu on kuitenkin se, että puhelin ei ole iskunkestävien puhelimien tyylisesti iso ja kömpelö vaan ohut, kevyt sekä hillityn tyylikäs.

Blackview BV9500 Panssarilasi

13.90
Vahvista BV9500 puhelimesi näytön suojaa tällä panssarilasilla. Panssarilasi sulautuu sutjakkaasti puhelimeesi ja säilyttää edelleen sen tyylikkään ulkonäön sekä kosketusherkkyyden. Panssarilasi suojaa tehokkaasti alkuperäistä näyttöä naarmuuntumiselta yms. Valmistettu kestävästä 9H karkaistusta lasista.

Blackview BV9600 Panssarilasi

14.95
Suojalasi Blackviewin BV9600 älypuhelimelle, joka suojaa puhelimen näyttöä tehokkaasti naarmuuntumiselta sekä ehkäisee mahdollista näytön hajoamista kovasta iskusta. Vaikkakin luurin näyttö on kovaa tekoa on panssarilasi hyvä extra varmistus, koska panssarilasi on hankinta hinnaltaan huomattavasti edullisempi kuin uuden näytön vaihto.

Blackview BV9600 PRO IP68, vedenkestävä älypuhelin

425.00
Huippuluokan vedenkestävä älypuhelin, jossa myös IP69K paineensieto luokitus. Huikea 6,21" SuperAMOLED näyttö, joka on kestävää gorillalasia. Riittoisa 5580 milliampeeritunnin akku. Tehokas 8-ydin prosessori. 6 GB keskusmuistia ja 128 GB tallennustilaa ei jätä ketään kylmäksi. Laadukas 16MP kamera, jolla saat hyviä kuvia. Suosittu Android käyttis.

Blackview BV9700 Panssarilasi

14.90
Suojalasi Blackviewin BV9700 älypuhelimelle, joka suojaa puhelimen näyttöä tehokkaasti naarmuuntumiselta sekä ehkäisee mahdollista näytön hajoamista kovasta iskusta. Vaikkakin luurin näyttö on kovaa tekoa on panssarilasi silti hyvä extra suoja.

Blackview BV9700 PRO IP68 puhelin 6GB/128GB Musta

419.00
BV9700 PRO on järkyttävän tehokas ja kestävä IP68 - luokiteltu älypuhelin. Raudaltaan ja ominaisuuksiltaan sellainen luuri, että tämä on suorastaan kuin tehty Rambolle. Testattu ääriolosuhteissa -30 pakkasessa ja 60 asteen kuumuudessa, mutaisilla poluilla ja kivikkoisilla reissuilla. BV9700 Pro kestää kovaa kyytiä, painetta ja voimaa. Varustettu huippuluokan MediaTekin Helio P70 prosessorilla ja 6 gigabitin ramilla jotka pitävät huolen puhelimen nopeasta toiminnasta. Android 9 tottakai.

Blackview BV9900 IP68 älypuhelin, tummanharmaa

449.95
BV9900 on todella kestävä IP68 luokiteltu älypuhelin, jonka pääominaisuuksia ovat korkea suorituskyky, laadukas nelikamera ja monipuoliset ominaisuudet. Erityisominaisuutena IceMode-toiminto, jossa puhelin käyttää kovilla pakkasilla vain perustoimintoja (puhelut, tekstiviestit, kontaktit, kamera), eikä hyydy jopa -30 asteen pakkasessa.

Oukitel WP1 iskunkestävä älypuhelin

150.00
WP1 on suunniteltu ääriolosuhteisiin. Se on veden- ja iskunkestävä älypuhelin monilla älykkäillä ominaisuuksilla. WP1 on Oukitelin WP-sarjan edullisin, mutta ei suinkaan vähäisin älypuhelin ominaisuuksiltaan. Tehoa löytyy vaativaankiin käyttöön. Tässä mallissa ajateltu enemmän käteen sopivaa kokonaisuutta verrattuna kalliimpaan WP2 malliin.

Oukitel WP1 Panssarilasi

9.95
Todella laadukas Oukitel WP1 älypuhelimen panssarilasi. Suojaa omaa näyttöä naarmuilta ja vähentää huomattavasti myös halkeamisen riskiä. Nosta luurisi kestävyys astetta paremmaksi.

Oukitel WP15, 8GB + 128 GB, 15600mAh akku, musta – IP68 älypuhelin

484.90
Oukitel WP15 on sinulle, joka arvostat akun riittoisuutta. Tässä kestävässä älypuhelimessa on 15600 mAh jättiakku, joka kestää päiväkausia. WP15 on myös IP68 - luokiteltu eli se kestää vettä, pölyä, likaa ja kumitetun rakenteensa ansiosta myös astetta kovempia iskuja äärimmäisen hyvin. Iso selkeä 6,52 " näyttö, 8-ydin prosessori ja 8 GB keskusmuisti tekee käytöstä sujuvaa ja Sonyn laadukkailla kameroilla otat upeita kuvia missä vain. Onkohan enää parempaa puhelinta koiratutka puhelimeksi?