Diileri.comista saat kovan luokan veden- ja iskunkestävät älypuhelimet alan parhailta merkeiltä kuten Oukitel-Ulefone– ja Blackview-älypuhelimet. Jos etsit rakenteeltansa sekä akunkestoltaan sitekää puhelinta, niin tutustu näihin malleihin.

Näytetään kaikki 65 tulosta

Paras älypuhelin järkevään hintaan

Mikä puhelin olisi paras vaativaan käyttöön? No tietenkin sellainen, joka kestää kovaakin kulutusta, on akunkestoltaan hyvä, latautuu nopeasti, on selkeä ja nopea käyttöjärjestelmältään, tarjoaa riittävästi näyttönäkymää sekä sisältää hulppeasti keskusmuistia ja tallennustilaa. Meillä on tasaiseen tahtiin erilaisia älypuhelintarjouksia, joten kannattaa kurkata valikoimamme lävitse, jos etsit laatupuhelinta esimerkiksi työpuhelimeksi tai muuten vaan aktiiviseen menoon.

Vedenkestävä älypuhelin

Vedenkestävä älypuhelin tarkoittaa sitä, että se kestää vähän vetisempääkin menoa. Oukitel-Ulefone– ja Blackview-älypuhelimissa on ominaisuutena vedenkestävyys, ja se todellakin tarkoittaa sitä!

Haastavat sääolosuhteet, tai pieni pulahdus suoraan vesiämpäriin eivät valikoimamme puhelimia hätkäytä. Myös esimerkiksi hiekan-, mudan- ja pölynkestävyys on näissä puhelimissa omaa luokkaansa. Hyvän suorituskyvyn ja akun kestävyyden ansioista älypuhelimemme ovat helppo valinta pitkään työpäivään ja muuhun aktiiviseen menoon.

Työkäytössä veden- ja iskunkestävä älypuhelin onkin omiaan. Puhelimme ovat suosittuja myös erilaisissa erähenkisissä harrastuksissa, kalastuksessa ja aktiiviliikunnassa.

Iskunkestävä älypuhelin – myös MIL-STD-810G -luokituksin!

Iskunkestävän älypuhelimen suunnittelussa huomiota on kiinnitetty erityisesti rungon, näytön ja pienten komponenttien kestävyyteen. Joissakin puhelinmalleissamme on Yhdysvaltain puolustusvoimien kehittämä MIL-STD 810G -luokitus, joka tarkoittaa mm. sitä, että kännykkä kestää 1,2 metrin pudotuksen betoniin tai vaneriin.

Panssarilasit ja näytönsuojat antavat lisäsuojaa iskuja vastaan

Kun asennat kännykkääsi lisäksi panssarilasin, saat tarvittavaa lisäsuojaa näytölle. Jo ennestäänkin vahvan näyttölasin kestävyys paranee helposti sujautettavan näytönsuojan ansiosta. Näytön ominaisuudet pysyvät samoina, esimerkiksi kosketusherkkyyteen asennettava kalvo ei vaikuta. Panssarilasin avulla suojaa älypuhelimen omaa näyttöä mm. naarmuuntumiselta sekä

Miksi ostaa älypuhelin Diileri.comista?

  • Valikoimassamme on vain korkealaatuisia älypuhelimia
  • Tekniikka pelaa, ulkokuori kestää
  • Järkevä hinta-laatusuhde
  • Hyvät takuuajat!
  • Nopea 2–5 vrk toimitus
  • Palautusoikeus jopa 30 vrk