Näytetään kaikki 7 tulosta

Denver SHA-150 Älykäs kodin hälytysjärjestelmä, Wifi

179.90
Älykäs kodin hälytysjärjestelmä, jolla saat helposti kodin hälytysjärjestelmän kuntoon. Hallitse helposti älypuhelinsovelluksella, mekaanisella näppäimistöllä, kaukosäätimellä. Mukana kamera sekä ovi- ja liiketunnistimet.

Denver Valvontakamera sisäkäyttöön SHC-150

39.95
Kätevä valvontakamera sisälle, jota voit hallita älypuhelimen kautta. Kameraa pystyy kääntämään jopa 355 astetta sekä 90 astetta ylös/alas. Kamerassa on hyvä teräväpiirto tason kuvanlaatu sekä myös yökuvaus toiminto. Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin. Toimii Wifi verkossa ja voi myös yhdistää verkkokaapelilla.

Denver valvontakamera ulkokäyttöön Wifi 720P

49.95
Älykäs valvontakamera ulkokäyttöön, jonka voit yhdistää verkkoon Wifi tai kaapeli yhteydellä. Kamerassa on HD tason (720P) kuvanlaatu ja se on myös varustettu infrapunaledeillä yökuvausta varten. Vankka metallikotelo kestää. Saat puhelimeesi ilmoitukset, kun kamera havaitsee liikettä.

Reolink aurinkopaneeli

39.00
Aurinkopaneeli, joka sopii esim. Reolink 4G valvontakameraan. Teet aurinkopaneelin avulla Reolinkin 4G kamerasta lähes riippumattoman verkkovirrasta. Paneeli lataa kameran akkua aina auringon paistaessa. Akun virrantilan näet kätevästi Reolinkin mobiilisovelluksesta. Tämä aurinkopaneeli on helppo kiinnittää mukana tulevan 360 astetta kääntyvän asennusjalan avulla.

Reolink Go valvontakamera 4G/LTE yhteydellä ,7800 mAh akku

279.00
Mahtava valvontakamera, joka toimii täysin langattomasti. Toimii sim-kortilla 4G/3G -verkoissa. Kestävä 7800 mAh akku, joka jaksaa jopa 1-2 kk. Vaihtoehtoisesti voit käyttää virtalähteenä myös verkkovirtaa, virtapankkia tai syöttää lisävirtaa Reolinkin omalla aurinkopaneelilla. FullHD kuvanlaatu ja yönäkö, joka havaitsee liikkeen 10 metrin päästä. Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin. Toimii Android ja iOS -alustoilla, sovellus on suomenkielinen.

T-Cam BC200 AI langaton valvontakamera akulla

99.90
Ehkäpä markkinoiden paras valvontakamera monipuolisilla ominaisuuksilla. Unohda johtosotkut ja käytä kameraa mukana tulevan akun avulla useita kuukausia putkeen. Sama kamera toimii niin sisällä ja ulkonakin. Hallitse älypuhelimella ja seuraa live kuvaa, jos huvittaa. Tallenna 7 vuorokautta kuvaa ja videota pilvipalveluun veloituksetta. HD-kuvanlaatu sekä yökuvaus toiminto.  
  • Helppo asentaa ja käyttää
  • Akkutoimisuus - Akku kestää kuukausia, unohda johdot (toimii myös verkkovirtajohdolla)
  • Toimii langattomassa Wifi - verkossa
  • Toimii ulkona ja sisällä
  • Päivä- ja yökuvaus tilat
  • Hallitse älypuhelimella - saat hälyt myös puhelimeen
  • Ilmainen 7 vrk tallennus pilvipalveluun

Valvontakamera ulos Denver IOC-221

79.90
Ulkokäyttöön soveltuva valvontakamera, joka toimii langattomassa verkossa tai verkkokaapelin avulla. Kameraa voi kätevästi älypuhelimen avulla kääntää lähes joka suuntaan, jolloin voit reaaliajassa katsella sivuille, ylös tai alas. Kuvanlaatu on terävä ja selkeä, sillä kamerassa on täysteräväpiirto resoluutio. Valvontakamerassa on liikkeentunnistin sekä yökuvaus - tila.