100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Asekaapit

Tilaa itsellesi suosittu ja laadukas Tooltech-asekaappi Diileri.com-verkkokaupasta. Tooltech asekaappi on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty turvakaappi ja täyttää uudistuneen aselain vaatimukset. Nämä asekaapit ovat järeitä teräksestä valmistettuja asekaappeja, jotka voidaan kiinnittää lattiaan tai seinään. Meiltä löydät kolme yleisintä mallia, 6, 10 ja 14 aseelle sopivat turvakaapit.

  Asekaapit

  Asekaappi on kätevä tapa säilyttää niin pienemmät käsiaseet kuin suuremmatkin aseet varmassa paikassa lukkojen takana. Asekaapin sisällä oleva ylälokerikko on kätevä paikka säilyttää myös patruunat ja muut tarvikkeet. Yli viisi asetta omistavan onkin lain mukaan käytettävä hyväksyttyä asekaappia aseiden säilyttämiseen. Myymämme Tooltech asekaapit täyttävät uuden aselain vaatimukset.

  Onko asekaappi pakollinen?
  Uusi aselaki määrää, että yli viisi asetta omistavan tulee säilyttää kaikki aseet lain vaatimukset täyttävässä turvakaapissa. Vaikka omistaisit vähemmänkin aseita, kannattaa ne silti säilyttää asekaapissa, koska siellä aseet pysyvät turvallisesti säilössä eivätkä ulkopuoliset pääse niihin käsiksi.

  Asekaappi lisää turvallisuutta

  Kun säilytät asettasi järeässä Tooltechin turvakaapissa, pysyvät ne siellä lukkojen takana varmassa tallessa. Suomessa tapahtuu asuntomurtoja päivittäin ja aseet ovat yleinen kiinnostuksen kohde. Järeä kiinni pultattu kaappi ehkäisee varkaita viemästä arvokkaita aseitasi. Lisäksi asekaappi estää myös lapsia koskemasta aseisiin, sillä lapset eivät monesti ymmärrä aseiden mahdollisia vaaroja. Yleisen turvallisuuden ja mieliharmin ehkäisemisen vuoksi kannattaa hankkia Tooltechin asekaappi. Meiltä löydät mallit joko kuudelle, kymmenelle tai 14 aseelle soveltuvan mallin.

  Aseen oikeaoppinen säilytys

  Ennen kuin laitat aseesi säilöön asekaappiin, kannattaa ase puhdistaa huolellisesti kosteudesta ja kaikesta mahdollisesta ylimääräisestä liasta, sekä öljytä ase aseöljyllä. Näin ase säilyy hyvänä asekaapissa säilytettynä pidemmänkin ajan eikä ase ala ruostumaan. Vaikka monella onkin ruostumattomia aseita niin aseen kuivaus, puhdistus ja huoltaminen on äärimmäisen tärkeää turvallisuuden ja aseen toimivuuden kannalta.

  Asekaapin asentamiseen liittyviä yleisiä ohjeita:

  – Asekaappi tulee sijoittaa luvanhaltijan vakituiseen asuntoon tai paikkaan, jossa luvanhaltija pysyvästi oleskelee
  – Kaappia ei saa asentaa erilliseen rakennukseen ilman viranomaisen hyväksyntää
  – Asekaapin tulee asentaa asuinrakennuksen sisälle, sitä ei saa asentaa esim. kerrostalon yleiseen kellariin
  – Standardin mukaan alle 150 kiloa painavat asekaapit tulee kiinnittää lattiaan tai seinään
  – Tarkista myös tilan ilmanvaihto, jotta vältät kosteuden kertymistä kaapin sisälle

  Voiko asekaapin rakentaa itse?

  Kyllä, mutta ota huomioon, että sinun tulee valmistaa kaksi identtistä kaappia, koska poliisi vaatii toisen niistä testaukseen eli käytännössä tuhottavaksi. Poliisi voi hyväksyä kaapin, jos se täyttää kaikki vaatimukset. Lisäksi tarkastus vaatii viranomaiselta kotikäynnin, joka on helpommin sanottu kuin tehty ja tarkastus maksaa noin sata euroa. Säästät rahaa, aikaa ja vaivaa ostamalla valmiin hyväksytyn asekaapin Diileri.comista.

  Diileri.comista saat standardit täyttävät laadukkaat Tooltech-asekaapit

  Tooltech asekaapit ovat järeitä teräksestä valmistettuja asekaappeja ja ne täyttävät uuden aselain asettamat vaatimukset. Voit tilata ne verkkokaupastamme ja me toimitamme ne kotipihallesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Suosituin mallimme on 6 aseen asekaappi.

  Tärkeimmät ominaisuudet:

  – Täyttää uuden aselain vaatimukset, EN14450 sertifioitu ja hyväksytty
  – Turvalukko vara-avaimella (ENV 1300) hyväksytty
  – Lukollinen patruunasäilytys
  – Sisäovessa säilytyslokeroita ja puhdistuspuikkoteline, kaapin sisällä erillinen sivuhyllykkö

  Tilaa sinäkin nyt asekaappi kotimaisesta Diileri.com-verkkokaupasta ja säilytä aseet turvallisesti!