Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Otsalamput

Diileri.comista löydät erinomaiset otsalamput monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimassamme on Petzl, Led Lenser ja Armytek otsalamppuja, joista löydät sopivia malleja aina lenkkeilystä työkäyttöön. Kaikki otsavalaisimet suoraan omasta varastostamme edullisesti! Tarjolla on sekä paristokäyttöisiä että ladattavia malleja. Erikoisuutena Petzlin Hybrid Concept -otsavalaisimet, jotka toimivat niin paristoilla kuin Petzl Core – akulla, jolla saat enemmän käyttöaikaa ja säästät selvää rahaa.

Tutustu myös Petzlin älypuhellinsovelluksella hallittavaan älykkääseen Nao+ otsalamppuun!

    Otsalamppu on kätevä valaisin, sillä se vapauttaa kätesi ja on näin ollen ehdoton lenkkeilyssä ja työskentelyssä. Diileri.comista löydät laadukkaat otsalamppu merkit kuten Petzl, Led Lenser, Armytek sekä Brennenstuhl. Löydät monelaisia otsavalaisin malleja kotiin, lenkkeilyyn, pyöräilyyn, hiihtoon, työntekoon sekä muuhun ulkoiluun.

    Kun olet hankkimassa otsavalaisinta niin kannattaa tarkoin miettiä sen käyttötarkoitusta. Käytätkö otsalamppua lähinnä satunnaisesti kotipihalla kun haet halkovajasta klapeja, lenkkeiletkö metsässä vai tarvitsetko työn teossa valaisinta?

    Kotikäyttöön voi riittää vallan hyvin edullinen paristokäyttöinen esim. Petzl Tikkina , kun taas esimerkiksi suunnistamisessa halutaan enemmän valotehoa ja pidempää paloaikaa, jolloin kannattaa valita tehokkaampi ladattava malli esimerkiksi Petzl Nao+. Työkäytössä magneetilla varustetut mallit, jotka toimivat myös taskulamppuna voivat olla oiva ratkaisu, esimerkiksi Coastin XPH30R tai Armytek Wizard Pro.

    Akkukäyttöinen otsavalo on parempi valinta silloin kun käyttöä on paljon ja halutaan enemmän tehoa. Paristokäyttöinen malli soveltuu vähäisempään käyttöön. Petzl ja Coast ovat molemmat valmistaneet myös mielenkiintoisia hybridi valaisimia, jotka toimivat akulla sekä paristoilla.