100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

AirTrack

Tilaa laadukas ja edullinen airtrack kotimaiselta Diileri.com verkkokaupalta. iSport ilmavolttirata on valmis setti sisältäen ilmavolttipatjan, kantokassin ja pumpun. Tilaa joko 3 x 1 m airtrack tai 5 x 1 m airtrack jo tänään!

  AirTrack eli ilmavolttirata on monipuolinen hyppyjen harjoitteluun käytettävä alusta

  Airtrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelu- ja hyppyalusta. Airtrack muistuttaa kovasti voimistelussa käytettävää joustolattiaa ja siksi näitä käytetäänkin mm. volttien ja muiden hyppyjen harjoitteluun. Se pehmentää alastuloa ja antaa voimaa hyppyihin. Toki ilmavolttipatjaa voidaan käyttää moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen ja oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Voit hyppiä voltteja, käyttää sitä jumppa-alustana, venyttelyssä tai erilaisissa voimisteluharjoituksissa, miksei jopa patjana nukkumisessa, kun muuta alustaa ei ole.

  Ilmavolttiradan joustavuutta voidaan säätää helposti lisäämällä tai poistamalla ilmaa. iSport airtrack ilmavolttiratapakettien mukana toimitetaan oma ilmapumppu, joten pumpun hankkimisesta ei tarvitse huolehtia, jos sitä ei ole. Ilmatäyttöisyyden vuoksi se soveltuu myös eri painoisille ihmisille aina lapsista aikuisiin ja hyvinkin monipuoliseen käyttöön.

  iSport Airtrack ilmavolttiradan PVC materiaali mahdollistaa sen käytön niin sisä- kuin ulkokäytössäkin. Vahvan ja kestävän materiaalinsa vuoksi patja kestää myös käytön hieman epätasaisella maalla. Käytä tietysti patjaa aina mahdollisimman tasaisella maalla, jos käytät ilmavolttirataa ulkona.

  Airtrack lisätarvikkeet – iSport airtrack sisältää kaiken oleellisen

  Airtrack ilmavolttiratoihin on saatavissa erilaisia lisätarvikkeita, mutta iSport ilmavolttiradat sisältävät aloitukseen kaiken oleellisen. Jos tilaat iSport airtrack ilmavolttiradan, sisältää paketti ilmavolttipatjan, kantokassin, ilmapumpun ja paikkausrasian.

  Usein kysyttyä ilmavolttiradoista:

  Ennen käyttöä:
  – Täytä ilmavolttipatja ilmalla, käytä aina niille suunniteltua pumppua. Älä käytä kompressoria täyttöön.
  -Varmista, että ilmanpaine on riittävän suuri, jotta patja on tarpeeksi kimmoisa hyppimistä varten eikä se pohjaa. Oikea ilmanpaine riippuu paljon käyttäjän painosta, taitotasosta sekä mitä airtrackilla tehdään. Matalampi paine tekee patjasta pehmeämmän ja ”nostattavamman”, kun taas kovempi patja tekee ilmavolttipatjasta vakaamman ja kimmoisamman edistyneelle konkarille.
  – Ulkokäytössä ota huomioon, että lasket ilmavolttiradan tarpeeksi tasaiselle alustalle. Tarkista myös, että patjan alle ei jää kiviä tai muuta ylimääräistä.

  Oikean koon valinta?
  3m vai 5m airtrack? Matalampiin ja lyhyempiin pomppuihin riittää 3 metrin airtrack, mutta korkeampiin ja pidempiin hyppyihin on hyvä valita pidempi 5 metrin airtrack.

  Kestääkö airtrack vettä?

  Kyllä kestää. Airtrackia voi käyttää sisällä ja ulkona. Älä silti hyppele märän airtrackin päällä vaan käytä sitä aina kuivana.

  Aitrackin huolto:

  – Ilmavolttirata on hyvä puhdistaa aina käytön jälkeen.
  – Airtrack voidaan pestä miedolla saippuavedellä. Älä käytä vahvoja pesuaineita.
  – Ennen pakkaamista, puhdista ilmavolttiradan pinta ja kuivaa se. Rullaa patja kasaan alareunasta aloittaen ja aseta se kantokassiin tai sido se naruilla kasaan.
  – Säilytä airtrackia aina kuivassa tilassa. Se voidaan säilyttä myös ulkovarastossa, kunhan varasto on kuiva. Älä säilytä airtrackia sateessa, lumessa tai auringonvalossa.


  Tilaa iSport Airtrack Diileri.comilta

  Valittavanasi on joko iSport 3 x 1 m airtrack tai 5 x 1 m airtrack. Arkisin ennen kello 14.00 tilatut ilmavolttiradat ehtivät pääsääntöisesti saman päivän toimituksiin ja toimitusaika onkin hyvin nopea, usein vain 1–2 päivää. Voit tilata airtrackin postin tai matkahuollon toimipisteeseen noudettavaksi ilmaisilla toimituskuluilla tai kotiinkuljetettuna pienellä lisä hinnalla. Tilaa siis suosittu Airtrack Diileri.comista jo tänään!