100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Sähköskootterit

Diileri.com verkkokaupasta voit tilata Kotimaisen Kontio Motorsin valmistamat laadukkaat sähköskootterit edulliseen hintaan kotiin toimitettuna. Tilaa sähköskootteri itsellesi jo tänään ja koe sen tuoma mukava liikkumisen helppous.

  Sähköskootterit Diileri.comista jopa 2 päivässä toimitettuna

  Sähköskootteri on mahtava kulkuneuvo, joka helpottaa liikkumista paikasta toiseen. Diileri.com edustaa kotimaisen Kontio Motorsin valmistamia sähköskoottereita, jotka ovat laadukkaita, turvallisia ja tyylikkäitä sähköisiä kulkuneuvoja.

  Sähköskootterin etuja:

  Sähköskootteri on siitä mahtava, että et tarvitse erillistä ajokorttia, liikennevakuutusta eikä sinun tarvitse sitä rekisteröidäkään, jotta voit sillä ajaa. Käynnistät vain skootterin ja ajelet samoja sääntöjä noudattaen kuin polkupyörälläkin ajettaessa.

  Sähköskootterin muita etuja ovat myös sen hiljaisuus ja päästöttömyys. Sähkömoottori ei juurikaan pidä mitään ääntä, jolloin ajaminen on mielekästä.

  Sähköskootterit sopivat jokaiselle, mutta ne ovat erityisesti pätevä niille joilla saattaa olla erilaisia polvi- tai nivelvaivoja ja esimerkiksi pyörällä liikkuminen ei onnistu turvallisesti. Silloin voit valita sähköskootterin ja nauttia rennosta ajamisesta pitkin kaupungin katuja taikka lähimetsän metsätietä ajellen.

  Kontio Kruiser on tykätty malli eikä ihme sillä onhan kyseessä kotimainen tuotemerkki ja on tämä sähköskootteri muutenkin tyylikäs, järkevän hintainen ja erittäin laadukas sähköskootteri. Kruiserin huippunopeus on mukavat 25 kilometriä tunnissa ja täyteen ladatulla akulla pystyt ajelemaan parhaimmillaan jopa 35 kilomterin matkan. Eikä akun lataaminenkaan vie hirveän kauan aikaa, vain noin 5-7 tuntia. Kun ajelut on ajettu voit jättää skootterin akun lataantumaan ja muutaman tunnin kuluessa sähköskootterisi on ajovalmis päivän uusin seikkailuihin.

  Kontio Heritage on taas katu-uskottava malli, joka muistuttaa kovasti amerikan serkkuaan ja sen pystympi asento takaakin rennomman ajettavuuden. Diileri.comista löydät Kontion Heritage sähköskootterin joko mustan värisenä taikka punaisena.

  Tilaa sinäkin nyt oma sähköskootterisi Diileri.comin verkkokaupasta ja koe sen tuoma mullistava liikkumisen vapaus.