100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Trampoliinit

Tilaa edulliseen hintaan suositut ja turvalliset i-Sport trampoliinit kotimaisesta Diileri.com verkkokaupasta. Näissä i-Sportin trampoliineissä on hinta-laatusuhde markkinoiden parhaasta päästä. Pitkä 5 vuoden runko- ja mattotakuu sekä täydellinen varaosasaatavuus.

  Trampoliinit – hauskaa tekemistä koko perheelle

  Trampoliini on lasten ikisuosikki ja se soveltuu niin omakotitalon, kesämökin kuin monen rivitalonkin pihalle. Trampoliini ei tokikaan ole vain lasten suosiosissa, sillä tämä hauska hyppimis harrastus on myös monen perheen vanhempien mieleen. Kaiken kukkuraksi tämän kaiken hauskan keskellä kuntosi kehittyy, kropan hallinta paranee ja vahvistat jalka-, selkä- ja vatsalihaksiasi.

  i-Sport trampoliinit ovat turvallisia

  Kaikissa i-Sport trampoliineissä on otettu turvallisuus ensisijaisesti huomioon. Niissä käytetyt materiaalit ovat korkealaatuisia ja ne ovat tehty kestämään. Tästä kertoo myös niiden pitkä 5 vuoden runko- ja matto takuu. Kaikki trampoliinit sisältävät myös turvaverkon, joka estää hyppijän putoamisen maahan. Turvaverkko on asetettu reunapehmusteen sisäpuolelle, jolloinka jouset jäävät turvaverkon ulkopuolelle ja hyppijä ei myöskään putoa kovien jousien päälle.

  Trampoliinin turvallinen käyttö

  Kasaa trampoliini aina tasaiselle maalle ja tarkasti ohjeiden mukaisesti. Hypi trampoliinin päällä aina sukkasillaan tai paljain jaloin, sillä kengät saattavat vahingoittaa mattoa. Lapsella tai lapsilla on hyvä olla valvoja läsnä hyppiessä. Älä hypi trampoliinillä, jos matto on märkä sillä matto on liukas ja hyppiminen ei ole turvallista. Noudata aina mukana tulevia ohjeita painorajoitusten yms. suhteen.

  Trampoliinien varaosat ja tarvikkeet

  Meiltä löydät trampoliinin lisätarvikkeena niille sopivat tikkaat. Lisäksi myös varaosille on erinomainen saatavuus. Jos tarvetta tietylle osalle tulee niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Hyvä huolenpito pidentää trampoliinin käyttöikää

  Trampoliinin suojaaminen ja huoltaminen on tärkeää sen turvallisuuden ja toimivuuden kannalta. Trampoliini kannattaa suojata aina, kun sitä ei käytetä sekä silloin, kun niin sanotusti ”trampoliinikausi” päättyy. Suojaaminen vähentää runkoon, mattoon, jousiin ja muihin osiin kohdistuvaa likaantumista ja rasiintumista – käyttöikä pitenee huomattavasti. Pölyä ja muuta epäpuhtautta voi pyyhkiä pois esimerkiksi harjalla.

  Älä myöskään istu, seisoskele tai kävele niiden reunalla, sillä tämä saattaa vahingoittaa suojuksia tai reunusta ja pahimmillaan aiheuttaa vahinkoa jousiin tai metalliseen kehikkoon.

  Pitkä takuu tuo mielenrauhaa ostamiseen

  i-Sport trampoliinien rungolla ja matolla on pitkä 5 vuoden takuu ja niiden pehmusteella sekä turvaverkolla on yksi vuosi.

  Tilaa trampoliinit Diileri.comilta

  Kun tilaat trampoliinin Diileri.com-verkkokaupasta, on kotiintoimituksen hinta vain 9,95€. Meillä voit maksaa trampoliinin monella tapaa, verkkopankkien lisäksi löydät korttimaksut sekä myös Klarnan lasku- ja osamaksu vaihtoehdot.

  Tilaa siis trampoliini nyt Diileri.comista.