100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Aggregaatit

Tuota sähköä missä vain ja tilaa oma aggregaattisi Diileri.com verkkokaupasta. Toimitamme aggregaatit varastostamme jopa seuraavaksi päiväksi! Useimmat aggregaattimme ovat bensiinikäyttöisiä nelitahtisia salkkumallin piengeneraattoreita. Valikoimassa on useita pieniä, mutta tehokkaita, hiljaisia ja edullisia aggregaatteja. Timcon ja Ducarin kevyet piengeneraattorit on helppo liikuttaa sinne missä tarvitaan sähköä tai varavirtaa nopeasti esimerkiksi sähkökatkojen varalle. Voit hankkia aggregaatin myös mökille käyttömukavuutta lisäämään.

  Mikä on aggregaatti?

  Aggregaatti on laite, jonka avulla saat tuotettua sähköä paikoissa missä sähköverkkoa ei ole saatavilla. Voit siis käyttää sähkölaitteita käytännössä missä vain. Aggregaatti on myös pätevä laite sähkökatkoksen sattuessa. Aggregaatteja on monen moisia aina pienemmistä salkkumallin generaattoreista järeämpiin diesel käyttöisiin aggregaatteihin asti. Lisäksi löytyy digitaalisia koneita, jotka sopivat käytettäväksi myös herkkien älylaitteiden kanssa kuten älypuhelimen lataamiseen.

  Kevyet salkkumallin aggregaatit ovat suosittuja siitä syystä, että niitä on näppärä kuljettaa matkalla mukana niin työmaalta työmaalle kuin kotoa mökillekin. Suuremman koko luokan laitteet taas ovat oikea valinta silloin, kun sähköntarve on pidempi aikaista ja käytössä on järeämpiä laitteita esim. sähkötyökaluja. Isommat dieselgeneraattorit sopivatkin työmaakäyttöön tai kotiin sähkökatkojen varalle. Diileri.comista löydät monenlaisia aggregaatteja aina bensapiheistä salkku generaattoreista järeämpiin diesel aggregaatteihin asti.

  Aggregaatin valinta ja tehon tarve

  Ensiksi pitää miettiä todellinen käyttötarve sekä laskea se paljonko käytettävät laitteet tarvitsevat virtaa. Tässä pitää ottaa myös huomioon se, että kun laite käynnistyy, tarvitsee se usein isomman virtamäärän, miltei jopa kolminkertaisen.

  Käynnistysvaihe kuormittaa enemmän

  Voidaan ottaa esimerkkinä esim. 1500 watin pöytäsirkkeli. Käytössäsi on aggregaatti, jonka maksimi tehoksi on luvattu 2000 wattia. Kun käynnistät koneen, vie se hetkellisesti käynnistyessään karkeasti kolminkertaisen tehon määrän, eli tässä tapauksessa 1500 wattia x 3 = 4500 wattia. On siis selvää, että 2000 watin aggregaatti ei riitä käynnistämään kyseistä sähkökonetta.

  Aggregaatti yksinkertaista ja tasaista kuormaa tuottaville sähkölaitteille:

  Tasaista ja yksinkertaista resitiivistä kuormaa tuottavat esimerkiksi valaistus ja tähän käyttöön sopii käytännössä mikä tahansa aggregaatti.

  Paljon tehoa tarvitseville sähkölaitteille kuten pöytäsirkkelille sopiva aggregaatti

  Reaktiivista kuormaa tuottavat kaikki sähkömoottorilla varustetut tehokkaammat laitteet kuten pöytäsirkkeli tai isomman koko luokan paineilmakompressori. Nämä laitteet aiheuttavat käynnistyessään erityisen korkean energiapiikin, jopa kolminkertaisen tai enemmän, verrattuna niiden normaalin kulutukseen. Näitä laitteita käytettäessä tarvitset tehokkaamman voimavirtaa tarjoavan aggregaatin.

  Herkät laitteet tarvitsevat invertteri-tekniikalla toimivan digitaali aggregaatin

  Elektronista kuormaa tuottavat laitteet kuten televisio, tietokone, äänentoistolaitteet, mobiililaitteet ovat hyvin vaativia sähkön laadusta. Jännitteen ja taajuuden muutokset rasittavat näitä laitteita ja lyhentävät niiden käyttöikää. Siksi invertteri-tekniikalla toimiva digitaali aggregaatti on näille ehdottomasti se ainut oikea valinta.

  Suosituin genumme on Timco 2000i digitaali aggregaatti

  Yksi suosituimmista salkkumallin inverttereistämme on Timco 2000i, joka on ollut myös Tekniikan Maailman testimenestyjä hyvällä arvosanalla. Tässä pelissä hinta kohtaa laadun enemmän kuin riittävästi. Lue Tekniikan Maailman arvostelu.

  Jos etsit vimpan päälle olevaa salkkumallin generaattoria niin silloin valintasi on Endress Ese 2300I, joka on hiljainen generaattori ja se on varustettu kestävällä Yamahan moottorilla.

  Diileri.com -verkkokaupasta aggregaatti edullisesti ja nopeasti toimitettuna

  Kaikki myymämme aggregaatit sijaitsevat omassa varastossamme ja siitä syystä pystymme lähettämään ne samana päivänä. Parhaimmillaan aggregaatti on saatu toimitettua perille jo seuraavaksi päiväksi. Keskimääräinen toimitusaika on n. 1–3 arkipäivää.