100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Kompressorit

Diileri.comin valikoimasta löydät kompressorit moneen menoon. Laaja valikoimamme kattaa erilaisia kompressoreita, soveltuen niin harrastuskäyttöön kuin vaativampaankin työntekoon. Onko tarvetta paineilmaletkulle tai kelalle? Tutustu myös paineilmatyökalu- ja tarvikeosastoomme.

  Kompressori Diileri.com-verkkokaupasta

  Pienemmän koko luokan kompressorit kuten Timcon 24 litran kompura riittää vallan mainiosta esimerkiksi viimeistelynaulaimen tai maaliruiskun voimanlähteeksi. Se on myös näppärä kotona autotallissa ja antaa tarpeeksi potkua auton renkaiden, polkupyörän renkaiden ja vaikka koripallojen täyttämiseen. Ilmapillin avulla puhallat myös kevyet pölyt ja moskat työpisteeltä tai putsaat muita vempaimia.

  Jos kotona ei juuri muuta käyttöä kompuralle ole kuin fillarin renkaiden täyttö, lapsen jalkapallon täyttäminen tai satunnainen auton renkaiden ilmanpaineiden tarkistus niin suosittelemme ehdottomasti kotiin joko Powerplussan akkukäyttöistä ilmapumppua tai Timcon vastaavaa autonrenkaiden täyttölaitetta.

  Kun käytät järeämpiä työkaluja kuten paineilmamutterinväännintä, ulkovuorinaulainta tai hiomakonetta niin kannattaa valita vähintään 50 litran säiliöllä oleva kompressori kuten esimerkisi tämä Timcon 50 litran kompura https://diileri.com/tuote/timco-3hp-50l-v-lohko-kompressori/.

  Jatkuvaan työskentelyyn ammattikäyttöön suosittelemme suoraan hankkimaan 100 litran https://diileri.com/tuote/timco-25hp-100l-kompressori-hihnaveto/ tai isomman kompressorin, joiden etuna on huomattavasti pidempi työskentelyaika ilman jatkuvaa tehon menetystä ja säiliön täyttämistä. 100 litran ja 200 litran kompressorit ovat jo kooltansa sitä luokkaa, että niiden kanssa tohtii käyttää kaikenlaisia paineilmatyökaluja.

  Paineilmaletkut ja muut kompressoritarvikkeet

  Kun hommaat kompressorin itsellesi tai yrityksellesi niin kannattaa myös panostaa hieman tarvikkeisiin. Esimerkiksi letkut ovat hyvin tärkeässä roolissa. Laadukas paineilmaletku on miellyttävä käyttää, se kestää jatkuvaa käyttöä eikä ole moksiskaan altistumisesta erilaisille kemikaaleille kuten öljylle. Harraste käytössä menee heittämällä esimerkiksi XL-Toolsin paineilmaletku https://diileri.com/tuote/xl-tools-paineilmaletku-kumi-10-x-165-mm-15m-sis-liittimet/ ja ammattimaisemmassa käytössä taas rullalla oleva ja automaattisesti kelautuva paineilmakela on ehdoton valita kuten esim. Zeca paineilmaletkukela, joka sisältää meiltä ostettuna kaikki liititmetkin https://diileri.com/tuote/zeca-paineilmaletkukela-151-m-sis-liittimet/

  Tutustu joustaviin (maksa heti tai omassa tahdissa) maksutapoihimme, ja tilaa oma kompressori turvallisesti verkkokaupastamme!