100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Lämmittimet

Meiltä saat erilaisia lämmittimiä, joilla lämmität kätevästi pienen varastohuoneen taikkapa jopa hieman isomman hallinkin. Tutustu malleihin ja löydä sinulle sopivia lämmitin.

  Lämpöpuhallin lämmittää nopeasti ja tehokkaasti

  Lämpöpuhaltimella saat nopeaa ja tehokasta lämmitys apua kylmiin tiloihin, joissa ei ole erillistä lämmitysjärjestelmää. Se sopii myös hyvin väliaikaiseksi lämmitysjärjestelmäksi esimerkiksi varastoon, halliin, rakennuskohteeseen yms. Lämpöpuhallin auttaa myös rakentamisen aikana kuivattamaan rakenteita. Myös työskentely lämpöisessä tilassa on mukavampaa, kuin kädet jäässä kylmässä tilassa.

  Pienemmän kokoluokan lämmittimet ovat hyvä vaihtoehto remonttikohteissa tai pienen koon kylmätiloissa esim. varastossa. Suuremmat tilat kuten työmaat, hallit yms. ammattikäytön kohteet vaativat usein järeämpiä lämmittimiä. Diileri.comin valikoimasta löydät hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset Timcon lämpöpuhaltimet hieman isompiin tiloihin ja pienempiin tiloihin EletroGearin lämpöpuhaltimet. Tilaa oma lämpöpuhaltimesi jo tänään!

  Kaasu-/sähkölämmittimet ja petroolilämmittimet

  Kaasukäyttöinen lämmitin on helppo ratkaisu silloin kuin suoraa sähköä ei ole saatavissa. Voit kytkeä kaasupullon lämmittimeen kiinni ja saat lämmitettyä kylmän tilan. Petroolilämmitin on hyvä vaihtoehto kaasulämmittimelle, se on helppo ja kätevä kantaa mukana ja toimii petrooliöljyllä. Kaasu- ja öljylämmittimen käyttämisessä on huomioitava, että niitä tulee käyttää vain tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto.

  Infralämmittimet ovat energiatehokkaita

  Infralämmittimet ovat energiatehokkaita koska niiden lämpö ei mene hukkaan, sillä ne lämmittävät keskitetysti haluttua pistettä ja energia ei karkaa ylös. Infralämmittimet soveltuvat myös tehokkaaseen ulkotilan lämmitykseen esim. terassin tai parvekkeen lämmittämiseen. Diileri.comin valikoimasta löydät laadukkaat Dunworen infralämmittimet sekä myös erikseen terassikäyttöön tehtyjä terassilämmittimiä.


  Rakennuskuivain on oiva apuri uudisrakennuksille ja vesivahinko kohteisiin

  Diileri.comin verkkokaupasta löydät Timcon tehokkaan 1150 wattisen rakennuskuivaimen, joka on kätevä apuri esimerkiksi uudisrakennuksilla, vesivahinko kohteissa, remonteissa ja kellaritiloissa. Timcon rakennuskuivaimella poistat ilmasta kosteutta ja kone siirtää ylimääräisen kosteuden poistoletkun avulla pois tai vaihtoehtoiseti suoraan vesitankkiin. Kuivattava tila voi olla kooltansa peräti 50 – 100m².
  Kurkkaa tästä Timcon rakennuskuivan ja tilaa omasi nopeasti toimitettuna jo tänään https://diileri.com/tuote/timco-rakennuskuivain-1150-w/