Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Tekstiilipesurit

Tekstiilipesurilla peset, imuroit ja kuivaat samanaikaisesti. Pesuri syväpuhdistaa vaivattomasti mm. matot, auton kankaiset istuimet sekä muita tekstiilipintoja. Nämä pesurit ovat erinomainen valinta kotieläintalouksille, allergikoille ja lapsiperheille. Vacmaster tekstiilipesurit ovat laadukkaita ja hiljaisia tekstiilipesureita, joilla saat helposti puhtaamman ja terveellisemmän elinympäristön.

    Tekstiilipesuri on erinomainen laite esimerkiksi mattojen, sohvien, tekstiilien ja auton kankaisten istuimien syväpuhdistamiseen. Niiden avulla saat puhtaamman ja terveellisemmän elinympäristön. Ammattikäytössä tekstiilipesureita voidaan käyttää myös esimerkiksi hotellien kokkolattiamattojen ja linja-autojen istuimien puhdistamiseen.

    Tekstiilipesuri toimii niin sanotusti painehuuhtelumenetelmällä, jossa laite suihkuttaa puhdistettavalle pinnalle veden ja pesuaineen seoksen, ja samalla kone imuroi kaiken lian pois säiliöönsä.
    Tekstiilipesurin kanssa peseminen helpottuu huomattavasti sillä yksi ja sama laite hoitaa pesun, imuroimisen sekä kuivaamisen ja vieläpä erittäin tehokkaasti. Tekstiilipesurit soveltuvat tehokkaan syväpuhdistusmenetelmän takia erityisen hyvin allergikoille sekä kotieläintalouksille.

    Diileri.comin valikoimassa on Vacmasterin hiljaiset, mutta tehokkaat sekä laadukkaat tekstiilipesurit, joista toinen on varustettu 20 litran säiliöllä ja toinen hieman suuremmalla 30 litran säiliöllä. Vacmaster valmistaa ammatti- ja kotikäyttöön monenlaisia imureita ja puhaltimia.