Kotimainen vapaa-ajan & työkalujen verkkokauppa

Toimitus jopa 1-2 päivässä

30 vrk palautusoikeus

Kotimainen verkkokauppa | 0102011960 | asiakaspalvelu@diileri.com

Kaasugrillit

Diileri.comilta löydät Royal Gourmet -merkkiset kaasugrillit, jotka ovat hinnaltaan edullisia, mutta silti laadukkaita. Jos suosit helppoa grillaamista ilman pitkiä alkuvalmisteluita, niin kaasugrilli on silloin oikea valinta. Letkuhana auki, paina nappia ja grillaa. Myös Diileri.comin väestä löytyy innokkaita Royal Gourmetilla grillaajia, joten tiedämme niiden olevan mainioita myös käytännössä.

    Kaasugrillillä ketterästi vai tulella tunnelmoiden?

    Kaasugrillin ehdottomia etuja on sen vaivattomuus ja nopeus. Saat ripeästi aikaan ruuat isommankin joukkiolle. Yläritilöille voit siirtää annokset lämpimään ilman ikävää jäähtymistä. Kaasugrillillä valmistuvat nopeasti perusjutut, mutta siitä on iloa myös vaativampaan makuun ja kikkailuun. Erilaiset parilat ja säätömahdollisuudet tuovat tekemiseen ja lopputulokseen oman silauksensa.

    Royal Gourmet -kaasugrillissä on monia hyviä säätöjä ja ratkaisuja
    Valikoimamme kaasugrilleissä löytyy ominaisuuksia ja näköä. Valitse kolmen, neljän tai viiden polttimen kaasugrilli, ja tee kesäkaudesta vähän mukavampaa. Näillä grillauskausi alkaa varhain ja venyy pitkällä syksyyn – jos malttaa lopettaa lainkaan! Tyylikäs grilli ottaa paikkansa oleskelutilojen liepeiltä. Teräksiset ja rosteriset pinnat antavat viimeistellyn vaikutelman ja kestävän ratkaisun pitkäksi aikaa. Valurautaiset tasot takaavat hyvän lämmönjaon. Riittävät arinatasot ja parilatasot yhdessä lämpöhyllyn kanssa helpottavat grillaamista. Jos grillattavien kylkeen halutaan esimerkiksi uudet perunat, niin Premium-mallin kaasugrillistä https://diileri.com/tuote/royal-gourmet-premium-51-kaasugrilli/ löytyy myös sivupoltin keittelyyn.