100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Kaasujääkaapit ja matkajääkaapit

Diileri.comin verkkokaupasta löydät Frezzer matkajääkaapit, joista löydät monen eri kokoisia aina näppärästä 9 litran matkajääkaapista suureen 96 litraiseen matkajääkaappiin. Frezzer jääkaapit kestävät kovempaakin menoa ja ne jäähdyttävät nopeasti jopa -20 asteeseen ulkolämpötilasta huolimatta. Pidä ruuat ja juomat kylmänä kesän reissuilla näillä matkajääkapeilla ja tilaa omasi jo tänään!

  Matkajääkaappi pitää ruuat ja juomat kylminä kesän helteillä

  Reissu tulossa ja olisi tarvetta saada matkalle juotavaa ja eväitä, jonka pitäisi pysyä kylmänä, mutta eihän autosta löydy jääkaappia. Tällöin kannattaa tilata itselle Frezzerin matkajääkaappi, joka jäähdyttää tehokkaasti ja pitää ruuat sekä juomat kylminä kovallakin helteellä.

  Meidän valikoimassa on useita eri kokoisia matkajääkaappeja, joista voit valita itsellesi sopivimman oman tarpeen mukaan. Lyhyeen reissuun tai vähäiseen tarpeeseen juomia kylmänä pitämään voisi valintasi olla Frezzerin 9 litrainen jääkaappi. Tarvetta isommalle? Olisko 36 litrainen matkajääkaappipakastin yhdistelmä hyvä? Meiltä löytyy myös malli isolle porukalle ja pidemmälle reisulle sopiva 96 litran matkajääkaappipakastin.

  Meillä on myös perinteisemmän jääkaapin tyylisiä kompressorijääkaappeja, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi mökille. Vaihtoehtoina Frezzerin 65 litraiset rosterin värinen kompressorijääkaappi sekä musta jääkaappi.

  Kaasujääkaappi mökille

  Jos virran saanti tuottaa ongelmaa niin onhan meillä myös kaasutoimisia jääkaappeja kuten esimerkiksi tämä tyylikäs grafiitin värinen Frezzer HR60G. Kyseinen malli on siitä mainio, että se toimii kaasulla, verkkovirralla tai akulla.

  Tilaa oma matkajääkaappi autoon taikka mökille Diileri.com verkkokaupasta edullisesti ja nopeasti toimitettuna jo tänään!