100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Kassakaapit, turvakaapit ja avainkaapit

Tilaa Diileri.comista kassakaappi, avainkaappi tai palonkestävä turvakaappi. Säilytät tärkeät tavarat ja avaimet suojassa ulkopuolisilta.

  Miksi hankkia kassakaappi?

  Kassakaappi on hyvä turvapaikka säilyttää arvoesineitä kuten koruja, käteistä, asiakirjoja tai muita tunnearvoa omaavia perintökalleuksia kuten valokuvia tai isovanhemmilta perittyjä esineitä.

  Murtovarkaudet ovat valitettavan yleisiä ja siksi onkin hyvä hankkia kassakaappi tärkeimpien arvoesineiden suojaksi. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että rakennuspalo on myös yksi suuri riskitekijä omaisuuden tuhoamisessa. Palonkestävä turvakaappi suojaa arvoesineitä palon aiheuttamilta vahingoilta.

  Mikä on paloturvakaappi?

  Nimensä mukaan paloturvakaapin tarkoitus on suojata sisältöä tulipaloa vastaan. Niissä useimmiten säilytetään papereita ja dataa. Paloturvakaappien kyljessä on kilpi, joka kertoo palonkeston minuuteissa, esim. 30, 60 tai 120 minuuttia. Diileri.com-verkkokaupan valikoimasta löytyy myös elektroninen palonkestävä turvakaappi.

  Usein kysyttyä kassakaapeista:

  Mitä jos paristot loppuvat elektronisesta kassakaapista?

  Diileri.comin myymät elektroniset kassakaapit sisältävät myös avaimet, joiden avulla kaapin oven saa auki silloin, kun paristot tyhjenevät.

  Katoaako asetettu pin-koodi, jos paristot tyhjentyvät?

  Ei katoa, koodi säilyy muistissa, vaikka paristot tyhjenevät.

  Muuta hyvää huomioitavaa kassakaappien käytöstä:
  – Jos mahdollista niin kannattaa kiinnittää kassakaappi lattiaan tai seinään kiinni. Tämä ehkäisee kaapin pois kantamista.
  – Älä säilytä elektronisen kassakaapin numeroyhdistelmää paperilla samassa tilassa.
  – Älä säilytä kassakaapin avaimia samassa huoneessa.
  – Muista vaihtaa elektroniseen kassakaappiin oma koodi tehdaskoodin tilalle.
  – Emme suosittele, että käytät helposti arvattavaa koodia kuten esimerkiksi 0000 tai 1234.