100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Painopeitot

Painopeitto on erinomainen tuote, sen avulla nukahdat nopeammin, nukut yösi paremmin ja heräät virkeämpänä. Painopeiton vaikutus perustuu painon aiheuttamiin seikkoihin, se lievittää stressiä pienentämällä stressihormonin kortisolin tuotantoa, lisää mielihyvähormonien tuotantoa sekä aktivoi unihormoni melatoniinin erittymisen. Tilaa nyt painopeitto meiltä ja koe sen tuoma rentouttava ”halaus”.

  Mikä on painopeitto?

  Painopeitto on tavallista peittoa huomattavasti painavampi peitto. Painopeiton paino tulee sen sisällä olevista helmistä. Myymissämme G'night painopeitoissa on käytettynä laadukasta mikrolasia, ne ovat myrkyttömiä, hajuttomia, hypoallergeenisia, ekologisia ja äänettömiä.

  Peiton vaikutus perustuu painontunteen aiheuttamiin seikkoihin ja tutkimusten mukaan painopeitto auttaa rentoutumaan, nukahtamaan nopeammin sekä nukkumaan paremmin. Sen on sanottu lievittävän stressi- ja jännitystiloja sekä auttaamaan kehoa tuottamaan mielihyvä- ja nukahtamishormonia, eli melatoniinia. Sen tähden painopeitto siis vähentää nukahtamisaikaa ja pidentää syvän unen vaihetta. Painopeitto soveltuu erittäin hyvin univaikeuksista kärsiville, mutta se soveltuu myös kaikille unen laadun parantamiseen.

  Painopeittoa on alunperin käytetty terapiavälineenä levottomuuden hoidossa, levottomiin jalkoihin ja unenlaadun parantamiseen. Niiden suosio alkoi pikkuhiljaa kasvamaan muutama vuosi sitten, kun kaupat alkoivat tuomaan peittoja hyllyilleen.

  G'Night painopeiton ominaisuudet:

  • Päällinen 100 % hengittävää puuvillaa
  • Täytteenä peitossa on mikrolasikuulia ja polyestervanua. Vanukerros pitää peiton pehmeänä.
  • Mikrolasikuulat on ommeltu omiin taskuihin, jotka takaavat tasaisen painon kehosi ympärillä.

  Painopeiton koon valinta

  Painopeittoja on monen painoisia, joten mistä tiedät minkä painoisen peiton sinun tulisi valita? Karkeasti sanottuna peiton painon tulisi olla noin 8-12% käyttäjänsä painosta. Esimerkiksi jos painat 70 kg niin silloin 7 kilon painopeitto on varmasti hyvä.

  Suuntaa antava taulukko oikean painoisen peiton valintaan:
  5 kg painopeitto soveltuu noin 42 – 63 kg henkilölle
  7 kg painopeitto soveltuu noin 58 – 88 kg henkilölle
  9 kg painopeitto soveltuu noin 75 – 112 kg henkilölle

  Painopeitto lapselle

  Diileri.comista löydät myös painopeiton lapselle. Meiltä löytyy 3 kilon sekä 4 kilon painoisia painopeittoja lapsille. Peitot mitat ovat 110 x 150 kun taas aikuisen painopeiton mitat ovat 150 x 200 cm. Lastenkin painopeitoille on oma pussilakanansa.

  Huomoithan että on ensiarvoisen tärkeää että pieni käyttäjä pääsee itse pois peiton alta!

  Painopeiton lakana

  Kannattaa myös hankkia painopeitolle tehty oma lakana sillä painopeiton asettaminen tavalliseen pussilakanaan voi olla hankalaa. Painopeiton lakanssa on suurempi aukko peiton asettamiseen sekä lakanan sisällä on kiinnitysnarut, joiden avulla lakana saadaan pysymään peitossa visusti paikoillaan. Tavallinen pussilakana alkaa helposti myttääntymään painopeiton painon vuoksi. Olet varmaan joskus huomannut kun olet nukkunut niin peitto on myttääntynyt pussilakanan yhteen kulmaan ja se on ärsyttävää.

  Rajoitteita painopeiton käyttöön

  Mikäli sairastat hengitys- tai verenkiertoelinten sairauksia tai sinulla on murtumia tai osteoporoosia, ei paino-tuotteita suositella käytettäväksi.

  Painopeiton pesu- ja huolto-ohje

  • Vesipesu 40 asteessa. Huomioithan pesukoneen painorajat
  • Huuhteluaineet, valkaisu, rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu kielletty
  • Tasokuivaus