100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Paljut

Kotimainen Hottia palju sekä vedenlämmitin on sinulle, joka haluat mahdollisimman helppoa paljuttelua. Paketin erikoisuus on HT-20 Pro lämmitin, joka lämmittää automaattisesti veden haluttuun lämpötilaan vain nappia painamalla. Ei enää jatkuvaa klapien lisäystä eikä liian kylmää tai kuumaa vettä. Tilaa oma Hottia kylpytynnyri ja vedenlämmitin kotiinkuljetettuna Diileri.comista.

  Palju rentouttaa arjen askareiden jälkeen

  Palju omassa pihassa on upea katseenvangitsija ja mitä parhain tapa rentoutua arjen kiireiden jälkeen. Iltahämärässä syksyllä tai talvella lämpimässä paljussa istuskelu on äärimmäisen rentouttava kokemus.

  Kotimaiset Hottia paljut ja diesel lämmittimet Diileri.comista

  Hottian kylpytynnyrit ovat kotimaisia ja niissä on täysin saumaton helposti puhdistettava sisusta. Penkit ovat eristetty, joka tuo mukavuutta talvi paljutteluun. Hottia paljuista löytyy mustan sävyinen sekä pähkinänruskean sävyinen malli.

  Kylpytynnyrin mukana toimitetaan myös kansi sekä helppokäyttöinen diesel/polttoöljy käyttöinen vedenlämmitin.

  Hottia HT-20 PRO vedenlämmitin

  Hottia vedenlämmitin on kaikille niille jotka haluavat tehdä paljun vedenlämmittämisetä mahdollisimman helppoa. Täytä tankki dieselillä tai polttoöljyllä, varmista että paljussa on riittävästi vettä ja sen jälkeen käynnistä lämmitin vain nappia painamalla ja aseta haluttu vedenlämpötila esimerkiksi 35 astetta. Nyt lämmitin lämmittää veden automaattisesti haluttuun lämpötilaan ilman, että sinun tarvitsee vahtia lämpenemistä samalla tavalla, kuten klapilämmittimen kanssa. Klapeja pitää tämän tästä lisätä ja vesi jää helposti liian kylmäksi tai kuumaksi. Hottian kanssa tätä ongelmaa ei ole, sillä HT-20 Pro paljunlämmitin lämmittää ja pitää veden halutussa lämpötilassa vaivattomasti.

  Kun vesi on halutun lämpöistä, sammuu vedenlämmitin automaattisesti ja kun veden lämpötila laskee niin HT-20 lämmitin lämmittää taas vettä. Helppoa kuin mikä.