100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Postilaatikot

Olisko tarvetta postilaatikolle? Diileri.comista niitä saat. Meiltä löytyy Suomen säätä kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut Finnbear postilaatikot. Nämä postilaatikot ovat ajattoman tyylikkäitä ja sopivat niin omakotitaloon, rivi- kuin kerrostaloonkin. Finnbear postilaatikoiden lukko ja avain ovat kunnollisia ja kestävät säätä kuin säätä. Tutustu ja tilaa omasi, jos tarvitset enemmän laatikoita niin kysy tarjous.

    Tilaa edulliseen hintaan netistä Diileri.com-verkkokaupasta säätä kuin säätä kestävä postilaatikko!

    Finnbear postilaatikot ovat suunniteltu kestämään pohjoisen olosuhteita. Ne ovat valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat lisäksi tyylikkäästi pulverimaalattuja.

    Lukittavassa postilaatikossa säilytät tärkeän postisi turvallisesti. Finnbear postilaatikoiden lukko ja avain ovat kestäviä, jolloin avaimen poikkeamistakaan ei tarvitse talven kovimmilla pakkasilla pelätä. Postilaatikon nostettava kansi estää veden pääsyn postin sekaan, jolloin posti pysyy kuivana.

    Postilaatikoiden mukana toimitetaan kestävä nimikyltti johon voit kaiverruttaa nimen. Finnbearin postilaatikoiden takaseinä sisältää valmiit asennusreiät, jolloin asentaminen on helppoa. Diileri.comin valikoimasta löydät myös näille laatikoille sopivat asennustelineet, jos et asenna laatikkoa esimerkiksi seinään.