Tilaa tyylikäs biotakka Diileri.comista ja toimitamme sen sinulle nopeasti perille asti. Biotakka toimii kotonasi upeana sisustuselementtinä ja se ei vaadi erillistä hormia, vaan on heti valmis käytettäväksi. Bioetanoli palaa puhtaasti ja myrkyttömästi, joten käyttö sisällä on täysin turvallista. Voit myös asettaa biotakan esimerkiksi lasitetulle terassille tunnelmaa tuomaan illan istujaisiin.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Biotakka Kratki Sierra musta, suojalasilla

599.00
Upea moderni sisustustakka suojalasilla, jota voit käyttää sisällä tai terassilla. Biotakkaa on helppo siirtää, jos niin haluat ja sen käyttäminen on todella helppoa. Bioetanoli palaa puhtaasti eikä muodosta myrkkyjä, joten käyttäminen sisällä on turvallista. Takka myös lämmittää aidon tulen ansiosta huonetta, joten kyseessä ei suinkaan ole vain pelkkä sisutuselementti.

Biotakka Kratki Sierra valkoinen, suojalasilla

599.00
Kratki Sierra on upea valkoinen sisustustakka, joka soveltuu niin sisälle, parvekkeelle kuin terassillekin. Se on lähes käyttövalmis paketista purettua eikä vaadi erillistä hormin asentamista ollenkaan. Varustettu tyylikkäällä suojalasilla ja helpolla liekin säädöllä ja sammutuksella. Biotakka ei ole pelkkä koriste vaan liekki tuottaa ympärilleen myös lämpökin. Jokaisen sisustujan unelma.

Biotakka eli sisustustakka on sisustajan unelma

Biotakka on upea sisustuselementti ja lämmöntuoja jokaiseen kotiin. Biotakassa ei polteta polttopuita vaan bioetanolia, joka palaa puhtaasti ja turvallisesti niin sisällä kuin ulkonakin. Bioetanoli muodostaa palaessaan vesihöyryä ja pienen määrän hiilidioksidia. Täten biotakka soveltuu minne tahansa kodin huoneeseen, parvekkeelle tai terassille eikä se vaadi erillistä hormia ollenkaan. Wau.

Biotakka ei ole pelkkä sisustuselementti vaan se tuottaa oikeasti ympärilleen myös lämpöä ja luo tunnelmaa, aivan kuten ”oikea takka” vaikka ei tokikaan lämmitä yhtä tehokkaasti kuten vuolukivitakka.

Diileri.comin verkkokaupasta löydät Kratki biotakat, joista voit valita mustan tai valkoisen. Tilaa tämä upea tunnelmaa tuova sisustustakka heti ja toimitamme sen sinulle kotiovellesi.