Tilaa tyylikäs biotakka Diileri.comista ja toimitamme sen sinulle nopeasti perille asti. Biotakka toimii kotonasi upeana sisustuselementtinä ja se ei vaadi erillistä hormia, vaan on heti valmis käytettäväksi. Bioetanoli palaa puhtaasti ja myrkyttömästi, joten käyttö sisällä on täysin turvallista. Voit myös asettaa biotakan esimerkiksi lasitetulle terassille tunnelmaa tuomaan illan istujaisiin.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Biotakka eli sisustustakka on sisustajan unelma

Biotakka on upea sisustuselementti ja lämmöntuoja jokaiseen kotiin. Biotakassa ei polteta polttopuita vaan bioetanolia, joka palaa puhtaasti ja turvallisesti niin sisällä kuin ulkonakin. Bioetanoli muodostaa palaessaan vesihöyryä ja pienen määrän hiilidioksidia. Täten biotakka soveltuu minne tahansa kodin huoneeseen, parvekkeelle tai terassille eikä se vaadi erillistä hormia ollenkaan. Wau.

Biotakka ei ole pelkkä sisustuselementti vaan se tuottaa oikeasti ympärilleen myös lämpöä ja luo tunnelmaa, aivan kuten “oikea takka” vaikka ei tokikaan lämmitä yhtä tehokkaasti kuten vuolukivitakka.

Diileri.comin verkkokaupasta löydät Kratki biotakat, joista voit valita mustan tai valkoisen. Tilaa tämä upea tunnelmaa tuova sisustustakka heti ja toimitamme sen sinulle kotiovellesi.