100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Veden- ja iskunkestävät puhelimet

Diileri.comista saat kovan luokan veden- ja iskunkestävät älypuhelimet alan parhailta merkeiltä kuten Oukitel-, Ulefone– ja Blackview. Nämä kovaa käyttöä kestävät älypuhelimet ovat myös varustettu kestävillä akuilla, tutulla android käyttöjärjestelmällä sekä monipuolisilla ominaisuuksilla. Puhelimilla on 2 vuoden takuu sekä 30 pv palautusoikeus.

  Paras älypuhelin järkevään hintaan

  Mikä puhelin olisi paras vaativaan käyttöön? No tietenkin sellainen, joka kestää kovaakin kulutusta, on akunkestoltaan hyvä, latautuu nopeasti, on selkeä ja nopea käyttöjärjestelmältään, tarjoaa riittävästi näyttönäkymää sekä sisältää hulppeasti keskusmuistia ja tallennustilaa. Meillä on tasaiseen tahtiin erilaisia älypuhelintarjouksia, joten kannattaa kurkata valikoimamme lävitse, jos etsit laatupuhelinta esimerkiksi työpuhelimeksi tai muuten vaan aktiiviseen menoon.

  Vedenkestävä puhelin ei kastumista pelkää

  Vedenkestävä puhelin tarkoittaa sitä, että se kestää vähän vetisempääkin menoa. Oukitel-Ulefone– ja Blackview-älypuhelimissa on ominaisuutena vedenkestävyys, ja se todellakin tarkoittaa sitä! Esimerkiksi Blackviewin malli BV9500 Plus https://diileri.com/tuote/blackview-bv9500-plus-vedenkestava-ip68-alypuhelin/ voi olla upoksissa 1,8 metrin syvyydessä parisen tuntia, kestäen noin 100 barin paineen. Myös 80 asteen kuuma höyry ei tuota tuskaa tälle mallille. Haastavat sääolosuhteet, tai pieni pulahdus suoraan vesiämpäriin eivät valikoimamme puhelimia hätkäytä. Myös esimerkiksi hiekan-, mudan- ja pölynkestävyys on näissä puhelimissa omaa luokkaansa. Hyvän suorituskyvyn ja akun kestävyyden ansioista älypuhelimemme ovat helppo valinta pitkään työpäivään ja muuhun aktiiviseen menoon.

  Työkäytössä veden- ja iskunkestävä älypuhelin onkin omiaan. Puhelimme ovat suosittuja myös erilaisissa erähenkisissä harrastuksissa, kalastuksessa ja aktiiviliikunnassa.

  Iskunkestävä älypuhelin – myös MIL-STD-810G -luokituksin!

  Iskunkestävän älypuhelimen suunnittelussa huomiota on kiinnitetty erityisesti rungon, näytön ja pienten komponenttien kestävyyteen. Joissakin puhelinmalleissamme on Yhdysvaltain puolustusvoimien kehittämä MIL-STD 810G -luokitus, joka tarkoittaa mm. sitä, että kännykkä kestää 1,2 metrin pudotuksen betoniin tai vaneriin. Armeijatason kestävyyttä löydät mm. mallista Blackview BV9700 PRO https://diileri.com/tuote/blackview-bv9700-pro-ip68-puhelin-6gb-128gb-musta/

  Panssarilasit ja näytönsuojat antavat lisäsuojaa iskuja vastaan

  Kun asennat kännykkääsi lisäksi panssarilasin, saat tarvittavaa lisäsuojaa näytölle. Jo ennestäänkin vahvan näyttölasin kestävyys paranee helposti sujautettavan näytönsuojan ansiosta. Näytön ominaisuudet pysyvät samoina, esimerkiksi kosketusherkkyyteen asennettava kalvo ei vaikuta. Panssarilasin avulla suojaa älypuhelimen omaa näyttöä mm. naarmuuntumiselta sekä

  Miksi ostaa älypuhelin Diileri.comista?

  • Valikoimassamme on vain korkealaatuisia älypuhelimia
  • Tekniikka pelaa, ulkokuori kestää
  • Järkevä hinta-laatusuhde
  • Hyvät takuuajat!
  • Nopea 2–5 vrk toimitus

  Palautusoikeus jopa 30 vrk