100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Kasvihuoneet

Tilaa kasvihuoneet meiltä edulliseen hintaan ja nopeasti toimitettuna. Green Land kasvihuone on laadukas ja upea kasvihuone, jossa kasvatat kauniit kukat koristamaan omaa pihaa sekä tuoreet vihannekset suoraan omaan keittiöön.

  Kasvihuoneet taimien turvalliseen ja sujuvaan kasvattamiseen

  Haaveiletko itse kukkien kasvattamisesta terassia ja pihaa koristamaan vai kenties yrttien tai tuoreiden vihannesten kasvattamisesta? Kasvihuone on silloin oiva hankita ja sen avulla onnistut helpommin.

  Kasvihuoneen hyötyjä ovat muun muassa taimien turvallinen kasvattaminen, sillä kasvit eivät altistu kelin haittavaikutuksille eikä lintujen ja hyönteisten tekemille tuhoille. Lisäksi kasvihuone pidentää kasvukautta, koska voit aloittaa kasvattamisen aiemmin ja viljellä pidemmälle syksyyn. Työskentely on myös ergonomisempaa, kun asetat kasvihuoneen sisälle pöytiä, jonka päälle asetat viljelykset eikä sinun tarvitse kyykkiä maassa.

  Rahansäästöä kasvihuoneella

  Kasvihuone tuo myös selvää rahan säästöä, sillä kontrolloidussa ympäristössä kaikki sujuu helpommin etkä joudu maksamaan kalliita oppirahoja. Kuten yllä mainitsimme, taimet yms. ovat suojassa rakennuksen sisällä eikä linnut tai hyönteiset pääset tekemään tuhojaan.

  Pieni ja edullinen kasvihuone vai isompi?

  Valikoimastamme löydät pieniä sekä hieman isompia kasvihuoneita, eli varmasti sopiva malli jokaisen makuun. Jos olet aloittamassa harrastusta niin kannattaa ajatella alkuun mahdollisesti pienen kasvihuoneen hankkimistä, esimerkiksi tämä Green Landin pieni kasvihuone on ollut todella suosittu ja enemmän tilaa haluavalle voisi tämä olle hyvä: Green Landin isommasta mallista.

  Kasvihuoneen ympärillä on mukava rentoutua ja ne toimivat myös katseen vangitsijana

  Kasvihuoneen ei tarvitse olla yksin ja unohdettuna kaukana tontin reunalla. Sen voi asettaa myös keskeiselle sijainnille pihalle, jossa se toimii upeana katseen vangitsijana ja sen ympärillä on mukava rentoutua hyvässä seurassa. Syksyin ja talvisin kasvihuoneen voi myös koristella esimerkiksi led-lyhdyillä.

  Tilaa kasvihuone Diileri.com-verkkokaupasta tarjoushintaan

  Meidän verkkokaupastamme löydät laadukkaat Green land kasvihuoneet, joissa yhdistyy erinomainen hinta-laatusuhde. Kasvihuoneet toimitetaan nopeasti kotipihalle asti eikä sinun tarvitse sitä lähteä erikseen noutamaan. Tilaa omasi jo tänään ja pääset viljelemään itse mielikasvejasi.