100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Paviljongit, pergolat ja aurinkovarjot

Satoi taikka paistoi niin älä huoli, sillä Diileri.comin katoksilla voit nauttia pihalla istumisesta säällä kuin säällä. Nopeasti ilman työkaluja pystytettävä pop-up paviljonki on näppärä niin kotiin kuin erilaisiin tapahtumiinkin, kun taas kiinteästi asennettava pergola tuo tyyliä terassille ja antaa erinomaisen suojan aurinkoa ja sadetta vastaan, sen alle on kätevä asettaa puutarhakalusteet, ulkoporeallas taikka palju. Diileri.comista saat nämä puutarhakatokset nopeasti toimitettuna ja edulliseen hintaan.

    Paviljongit ja pergolat

    Paviljongilla saat nopeasti suojaa auringon paahteelta sekä kevyeltä sateelta. Diileri.comin paviljongit ovat nopeita kasata sillä ne eivät tarvitse kasaamisessa ollenkaan työkaluja. Valikoimassamme on eri kokoisia paviljonkeja aina 3×3 metrisestä isompaan 3×6 metriseen malliin asti. Voit myös tilata samalla paviljonkiin irtoseinät, jos haluat lisäsuojaa tuulelta. Paviljonki on nopea pystyttää kesän ajaksi kotipihalle sekä nopea purkaa varastoitavaksi talven ajaksi.

    Pergola taasen on terassille kiinteästi asennetteva, joka antaa näyttävyyttä ja se antaa tehokasta suojaa auringolta. Pergolan alle on hyvä asettaa esimerksi ruokailypöytä ja tuolit, jolloin voit nauttia rauhassa maukasta grilliruokaa ilman, että aurinko porottaa suoraan niskaan.

    Löydät Diileri.comista myös suositut keraamiset kamado-grillit , joilla loihdit monenlaista ruokaa aina grilliruuasta savukalaan. Jos olet enemmän pizzan ystävä niin on meillä keraamisia pizzauunejakin ulkokäyttöön.

    Tilaa itsellesi sopiva paviljonki taikka pergola ja toimitamme sen sinulle nopeasti kotiin kuljetettuna!