100% kotimainen verkkokauppa

30 vrk palautusoikeus

Ota yhteyttä | 010-2011960 |Ark. 10-16.00

Pihatakat ja tulisijat ulos

Tilaa pihatakka edullisesti kotiin toimitettuna diileri.com verkkokaupasta. Ulkotulisijan elävän tulen loimun ääressä istuessa tunnelma on omaa luokkaansa. Tutustu valikoimaamme ja hanki oma ulkotulisijasi kotiin tai mökille.

  Pihatakka luo ainutlaatuista tunnelmaa

  Pihatakan avulla voit nauttia elävän tulen loimun tuomasta tunnelmasta pihapiirissäsi turvallisesti.  Ulkotulisija ei toimi pelkästään vain tunnelman luojana vaan ne soveltuvat monesti myös grillaamiseen. Voit polttaa ulkotakassa klapeja tai hiiliä ja loimujen rauhoituttua grillaat hiilloksella erinomaiset makkarat tunnelmallisen pihatakan äärellä. Ulkotulisijan ei tarvitse olla paikoilleen muurattu tai kallis pihagrilli vaan meiltä saat edullisesti upean ulkotulisijan pihapiirillesi tunnelmaa tuomaan. Tarpeen vaatiessa näitä pihatakkoja voi siirtää, jos mieli tekee tai tarve sitä vaatii. Nämä pihatakat sopivat kotiin taikka mökille illanistujaisiin. Tilaa omasi jo tänään suoraan kotiin toimitettuna.

  Tulisijat tuovat ainutlaatuista lämpöä

  Kun ilmat viilenevät on aika hakea klapeja ja sytyttää valkea taas tulisijaan. Tulisija ei vain tuo ihanaa lämpöä vaan se myös luo tunnelmaa ja kodikkuutta. Lisäksi tulisijan ahkera käyttö nipistää sähkölaskuakin pienesti. Ainola Mökki kevyttakka on tehokas lämmittäjä unohtamatta tyylikästä ulkonäköä. Takka on valmistettu laadukkasta teräksestä ja arina on valurautainen. Ulkopinta on maalattu kuumuutta kestävällä maalilla ja pesän sisäpuolella on lämpöä varaavia tiiliä. Lasiluukku on tyylikäs yksityiskohta ja takan alaosassa on polttopuille oma tilansa.

  Suosittu Loimo pihatuli pihatakka

  Loimon Pihatuli -grilli https://diileri.com/tuote/loimu-pihatuli-pihatakka-ja-grilli/ tuo tunnelmaa takan muodossa, mutta soveltuu hyvin myös grillaukseen. Kipinäverkon turvin voit nauttia rauhallisesta menosta. Grillausritilän käytössä vain mielikuvitus on rajana.