Näytetään tulokset 1–15 / 73

Ainola Rusty tulisija 58 cm

64.90
Rusty on tyylikäs tulisija ulos kotiin taikka mökille. Sen äärellä vietät tulen loimussa iltaa tunnelmallisesti ja voit myös paistaa makkaraa, sillä tässä tulisijassa on myös nuotioalusta klapien ja hiilien polttamista varten. Väriltään Rusty on upean kuparinen ja sen halkaisija on 58 cm ja korkeus 30 cm. Tulisijaa on myös helppo siirtää sen 8 kilon painon johdosta.

Akkupensasleikkuri Einhell GE-CH 1846 Li Kit 18V sis. laturin ja akun

119.90
Erinomainen akkupensasleikkuri, jonka mukana on yksi 18 voltin 2.0 Ah akku sekä pikalaturi. Yhdellä akullisella saat leikkuuaikaa jopa 80 minuuttia. Pensasleikkurin leikkuupituus on 460 mm ja itse leikkuri on kevyt, turvallinen ja helppokäyttöinen. Metallinen vaihteisto takaa pitkäikäisyyttä. Laserleikatut ja timanttihiotut terät leikkaavat kevyesti ja takaavat upean lopputuloksen.

Arctic Auto Snow Foam Lance vaahdotin

29.90
Ylivoimaisella hinta-laatusuhteella varustettu pesuaineen vaahdotin painepesuriin. Mukana adaptereita eri merkin painepesureille. Levittää pesuaineen vaahtona, joka valuu ja kuivuu erittäin hitaasti. Laitteen avulla vältetään mekaanista kosketusta ajoneuvon maalipintaan joten naarmuja syntyy vähemmän

Arctic Auton alustapesuri 13″

49.00
Alustapesuri, jonka voit kytkeä painepesuriin kiinni. Peset vaivattomasti auton tai muun ajoneuvon alustan. Kevyesti rullaava ja pyörivät renkaat tekee liikuttamisesta helppoa. Tuotteen mukana tulee adapterit suosituimpiin painepesureihin (Karcher K-serie, Karcher HD (ei sovi Kärcher HD 5/12C & HD 5/15C), Kranzle 22mm, Lavor, Bosch, Nilfisk Kew, Nilfisk 1/4" naaras. Lisäksi mukana 1/4" (uros) pikaliitin.

Ariete Da Gennaro Pizzauuni 4 min

89.00
Kaikkien pizzan ystävien unelma. Da gennaro pizzauunilla valmistat herkullisen rapeita pizzoja vain 4 minuutissa. Uudistettu Ariete pizzauunissa on tulenkestävä pohja ja tehoa 1200 wattia. Näillä saavutetaan juuri täydellinen lämpötila pizzan kypsentämiseen aivan kuten puuhellalla. Nopea, kompakti uuni tuoreelle taikka pakastepizzalle. 5 eri lämpötila asetusta ja ajastin.

Blackflame savustingrilli

101.15
Blackflame savustingrilli on siis hiiligrilli, jolla onnistuu myös savustaminen. Grillausosassa kaksi ritilää sekä grillissä kaksi lämmityskammiota. Pienempää osaa lämmittämällä voi grilliä käyttää savustusuunina.

BlackFlame tulisija ulos

119.00
Näppärä tulisija ulkokäyttöön, jossa voit grillata. Tulisijan halkaisija on 58 cm ja ison ritilän halkaisija 61,5 cm. Mukana myös lämmitysritilä halkaisijaltaan 29,5 cm sekä pyöritettävä varras.

Brightsolar 100W kannettava ja taitettava aurinkopaneeli, sis säätimen

179.00
Helppo mukana kuljetettava taitettava aurinkopaneeli, jossa tehoa 100 wattia. Lataa 12 voltin akkuja mökillä, veneellä tai missä sitten ikinä tarvitsetkaan. Mukana 5 m kaapelit, leuat, lataussäädin ja kantokassi.

Brightsolar 120W kannettava ja taitettava aurinkopaneeli, sis säätimen

199.00
Helposti mukana kuljetettava aurinkopaneeli, jonka nerokkuus piilee siinä että voit taittaa paneelin kasaan ja paneeli toimii samalla kaiken tekniikan kantosalkkuna. Itse paneelin voit kantaa mukana tulevassa kassissa. Kyseessä laadukas 120W monikide aurinkopaneeli, jonka avulla lataat 12 voltin akkuja esim. mökillä tai matkalla. Ihanteellinen myös retkeilyyn, veneilyyn yms.

Brightsolar 160W aurinkopaneelisetti mökille

205.00
Laadukas 160W aurinkopaneelijärjestelmä vaikka kesämökille. Setti sisältää: Paneeli, 20A säädin, säädettävä teline, 4-os sulakerasia.  Paneelilla on 25 vuoden tehontuottotakuu 80%, sekä 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille.

Brightsolar 160W kannettava ja taitettava aurinkopaneeli, sis säätimen

249.00
Helposti mukana kuljetettava aurinkopaneeli, jonka nerokkuus piilee siinä että voit taittaa paneelin kasaan ja paneeli toimii samalla kaiken tekniikan kantosalkkuna. Itse paneelin voit kantaa mukana tulevassa kassissa. Kyseessä laadukas 160W monikide aurinkopaneeli, jonka avulla lataat 12 voltin akkuja esim. mökillä tai matkalla. Ihanteellinen myös retkeilyyn, veneilyyn yms.

Brightsolar 40W kannettava ja taitettava aurinkopaneeli, sis säätimen

129.00
Helppo mukana kuljetettava taitettava aurinkopaneeli, jossa tehoa 40 wattia. Lataa 12 voltin akkuja mökillä, veneellä tai missä sitten ikinä tarvitsetkaan. Mukana 5 m kaapelit, leuat, lataussäädin ja kantokassi.

Brightsolar 80W kannettava ja taitettava aurinkopaneeli, sis säätimen

179.00
Helppo mukana kuljetettava taitettava aurinkopaneeli, jossa tehoa 80 wattia. Lataa 12 voltin akkuja mökillä, veneellä tai missä sitten ikinä tarvitsetkaan. Mukana 5 m kaapelit, leuat, lataussäädin ja kantokassi.

Brightsolar 90W aurinkopaneelisetti matkailuajoneuvoon

149.00
Helppo 90 wattinen aurinkopaneelisetti matkailuajoneuvoon. Paneelilla on 25 vuoden tehontuottotakuu 80%, sekä 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Muilla tarvikkeilla 2 vuoden takuu.

Brightsolar 90W aurinkopaneelisetti mökille

148.00
Laadukas 90 W aurinkopaneelijärjestelmä vaikka kesämökille. Setti sisältää: Paneeli, 20A säädin, säädettävä teline, 4-os sulakerasia. Paneelilla on 25 vuoden tehontuottotakuu 80%, sekä 5 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille.