Näytetään kaikki 8 tulosta

Blackflame savustingrilli

101.15
Blackflame savustingrilli on siis hiiligrilli, jolla onnistuu myös savustaminen. Grillausosassa kaksi ritilää sekä grillissä kaksi lämmityskammiota. Pienempää osaa lämmittämällä voi grilliä käyttää savustusuunina.

Loimo Kamado keraaminen grilli 16″ – musta

314.46
Korkealaatuinen 16 tuumainen Loimo Kamado grilli, jolla grillaat, savustat, paistat pizzaa, leipää taikka piirakoita. Kamado grillillä pystyt kypsentämään ruokia matalassa haudutuslämpötilassa sekä myös erittäin korkealla lämpötilalla. Sen paksu ja keraaminen runko eristää lämmön todella tehokkaasti ja tämä vähentää myös hiilien kulumista.

Loimo Kamado keraaminen grilli 22″ – harmaa

552.42
Loimo 22 tuumainen harmaa keraaminen hiiligrilli on laadukas grilli, joka mahdollistaa ympärivuotisen grillaamisen monipuolisesti ja tekee ruoanlaitosta taidetta. Loimo kamado-grillin keraaminen pesä eristää tehokkaasti lämmön grillitilaan, jolloin voit kypsentää siinä ruokaa pitkään ja hartaudella, ja tällöin ruuan aromit tulevat upeasti esille.

Loimo Kamado keraaminen grilli 22″ -punainen

552.42
Loimo 22 tuumainen punainen keraaminen hiiligrilli on laadukas grilli, joka mahdollistaa ympärivuotisen grillaamisen monipuolisesti ja tekee ruoanlaitosta taidetta. Loimo kamado-grillin keraaminen pesä eristää tehokkaasti lämmön grillitilaan, jolloin voit kypsentää siinä ruokaa pitkään ja hartaudella, ja tällöin ruuan aromit tulevat upeasti esille.

Loimo Kamado keraaminen grilli 22″- musta

552.42
Loimo 22 tuumainen musta keraaminen hiiligrilli on laadukas grilli, joka mahdollistaa ympärivuotisen grillaamisen monipuolisesti ja tekee ruoanlaitosta taidetta. Loimo kamado-grillin keraaminen pesä eristää tehokkaasti lämmön grillitilaan, jolloin voit kypsentää siinä ruokaa pitkään ja hartaudella, ja tällöin ruuan aromit tulevat upeasti esille.

Loimo Kamado keraaminen grilli 26″ – musta

679.96
Loimo Kamado 26 musta on korkealaatuinen keraaminen hiiligrilli, jolla on erinomaiset kypsennysominaisuudet. Se soveltuu mm. grillaamiseen, savustamiseen ja ”slow cookeriksi”. Reilu 26″ grilli mahdollistaa jopa 12 hengen ruokien grillaamisen. Grillissä on itsepuhdistuva rakenne ja materiaali ja sen kannessa on lämpömittari sekä tuuletusaukko. Paistoritilä ja jalusta ovat ruostumatonta terästä.

Loimo Kamado keraaminen grilli 26″ – punainen

679.96
Loimo Kamado 26 on korkealaatuinen keraaminen hiiligrilli, jolla on erinomaiset kypsennysominaisuudet. Se soveltuu mm. grillaamiseen, savustamiseen ja "slow cookeriksi". Reilu 26" grilli mahdollistaa jopa 12 hengen ruokien grillaamisen. Grillissä on itsepuhdistuva rakenne ja materiaali ja sen kannessa on lämpömittari sekä tuuletusaukko. Paistoritilä ja jalusta ovat ruostumatonta terästä.

Loimo Kamado keraaminen grilli 26″ harmaa

679.96
Loimo Kamado 26 harmaa on korkealaatuinen keraaminen hiiligrilli, jolla on erinomaiset kypsennysominaisuudet. Se soveltuu mm. grillaamiseen, savustamiseen ja ”slow cookeriksi”. Reilu 26″ grilli mahdollistaa jopa 12 hengen ruokien grillaamisen. Grillissä on itsepuhdistuva rakenne ja materiaali ja sen kannessa on lämpömittari sekä tuuletusaukko. Paistoritilä ja jalusta ovat ruostumatonta terästä.