Tilaa kasvihuone edullisesti Diileri.comista. Toimitamme kasvihuoneen sinulle suoraan kotipihaan tai mökille. Kashvihuonepaketti sisältää myös alumiinisen sokkelin, joka nopeuttaa sekä helpottaa kasausta.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Kasvihuone 2,3 m² + sokkeli, Green Land, musta alumiinirunko

239.00
Pieni ja tyylikäs kasvihuone jokaiselle innokkaalle viherpeukalolle. Soveltuu pieneenkin pihaan kokonsa vuoksi, sillä pinta-ala on näppärät 2,28 m². Kasvihuoneen seinä- ja kattopaneelit ovat  4 mm vahvaa polykarbonaattia ja runko kestävää alumiinia, joka on maalattu tyylikkään mustaksi. Kasvihuoneessa on kevyesti liikkuva liuku-ovi sekä yksi avattava katto-luukku tuuletukseen. Sokkeli sisältyy pakettiin.

Kasvihuone 3,6 m² + sokkeli, Green Land, musta alumiinirunko

299.00
Kompaktin 3,6 neliömetrin kokoinen kasvihuone, jossa mustan värinen kestävä alumiinirunko. Kasvihuoneen seinä- ja kattopaneelit ovat 4 mm vahvaa polykarbonaattia, jotka ovat hyvin huolettomia ja kestäviä. Katolla on yksi avattava tuuletusikkuna ja kasvihuoneen ovi on kevyesti liikkuva liukuovi, joka tekee käytöstä sujuvaa. Toimitukseen sisältyy myös alumiinen sokkeli.

Kasvihuone 4,8 m² + sokkeli, Green Land, musta alumiinirunko

349.00
Kestävällä alumiinirungolla sekä alumiinisella sokkelilla varustettu 4,8 neliömetrin kasvihuone. Kasvihuoneessa on 4 mm vahvat polykarbonaatti katto- ja seinäpaneelit, joiden etuna on hyvä lämmön eristys sekä iskunkestävyys. Kasvihuoneen katossa on kätevä tuuletusikkuna, jolla säädät lämpötilaa helposti. Ovi on kevyesti liikuteltava liukuovi. Pakettiin sisältyy myös alumiininen sokkeli, joka on pitkäikäinen ja nopeuttaa kasausta, sillä sinun ei tarvitse rakentaa tai ostaa sokkelia erikseen.

Kasvihuone 8,2 m² + sokkeli, Green Land, musta alumiinirunko

449.95
Tilava 8,2 neliömetrin kasvihuone, jossa kasvatat vihannekset, kukat yms. säältä, linnuilta yms. tuholaisilta suojassa. Varustettu kevyesti liikkuvalla liukuovella sekä kahdella avattavalla kattoluukulla. Katto- ja seinäpaneelit ovat valmistettu huolettomasta polykarbonaaista, jonka valon läpäisykyky on erinomainen ja sen lisäksi se eristää myös lämpöä ja näin ollen suojaa kasveja sekä itse kasvattajaa. Kasvihuoneessa on mustaksi maalattu alumiininen runko ja paketin mukana toimitetaan myös alumiinen sokkeli.

Tilaa kasvihuoneet meiltä edulliseen hintaan ja nopeasti toimitettuna. Green Land kasvihuone on laadukas ja upea kasvihuone, jossa kasvatat kauniit kukat koristamaan omaa pihaa sekä tuoreet vihannekset suoraan omaan keittiöön.

Kasvihuoneet taimien turvalliseen ja sujuvaan kasvattamiseen

Haaveiletko itse kukkien kasvattamisesta terassia ja pihaa koristamaan vai kenties yrttien tai tuoreiden vihannesten kasvattamisesta? Kasvihuone on silloin oiva hankita ja sen avulla onnistut helpommin.

Kasvihuoneen hyötyjä ovat muun muassa taimien turvallinen kasvattaminen, sillä kasvit eivät altistu kelin haittavaikutuksille eikä lintujen ja hyönteisten tekemille tuhoille. Lisäksi kasvihuone pidentää kasvukautta, koska voit aloittaa kasvattamisen aiemmin ja viljellä pidemmälle syksyyn. Työskentely on myös ergonomisempaa, kun asetat kasvihuoneen sisälle pöytiä, jonka päälle asetat viljelykset eikä sinun tarvitse kyykkiä maassa.

Rahansäästöä kasvihuoneella

Kasvihuone tuo myös selvää rahan säästöä, sillä kontrolloidussa ympäristössä kaikki sujuu helpommin etkä joudu maksamaan kalliita oppirahoja. Kuten yllä mainitsimme, taimet yms. ovat suojassa rakennuksen sisällä eikä linnut tai hyönteiset pääset tekemään tuhojaan.

Pieni ja edullinen kasvihuone vai isompi?

Valikoimastamme löydät pieniä sekä hieman isompia kasvihuoneita, eli varmasti sopiva malli jokaisen makuun. Jos olet aloittamassa harrastusta niin kannattaa ajatella alkuun mahdollisesti pienen kasvihuoneen hankkimistä, esimerkiksi tämä Green Landin pieni kasvihuone on ollut todella suosittu ja enemmän tilaa haluavalle voisi tämä olle hyvä: Green Landin isommasta mallista.

Kasvihuoneen ympärillä on mukava rentoutua ja ne toimivat myös katseen vangitsijana

Kasvihuoneen ei tarvitse olla yksin ja unohdettuna kaukana tontin reunalla. Sen voi asettaa myös keskeiselle sijainnille pihalle, jossa se toimii upeana katseen vangitsijana ja sen ympärillä on mukava rentoutua hyvässä seurassa. Syksyin ja talvisin kasvihuoneen voi myös koristella esimerkiksi led-lyhdyillä.

Tilaa kasvihuone Diileri.com-verkkokaupasta tarjoushintaan

Meidän verkkokaupastamme löydät laadukkaat Green land kasvihuoneet, joissa yhdistyy erinomainen hinta-laatusuhde. Kasvihuoneet toimitetaan nopeasti kotipihalle asti eikä sinun tarvitse sitä lähteä erikseen noutamaan. Tilaa omasi jo tänään ja pääset viljelemään itse mielikasvejasi.