Näytetään kaikki 6 tulosta

Einhell Akkupuutarhapumppu Aquinna 36V Power X-Change, runko

119.00
Akkukäyttöinen kätevä puutarhapumppu, jolla saat kukoistavan puutarhan ilman monimutkaisia kastelujärjestelmiä. Hyödynnä sadevesi kastelukäyttöön ympäristöystävällisesti. Toimii kahdella PXC 18V akulla. Kätevä täyttää veden täyttöaukosta ja tyhjentää vedentyhjennysruuvista. Kantokahvalla varustettu.

Green Land 20m letkukärry

49.90
Käytännöllinen letkukärry, jonka vino letkuliitin estää letkun taittumista ja rypistymistä. Letkukärryssä on 20 2 metriä vesiletkua. Letkun halkaisija 1/2". Sisältää myös liittimet ja suuttimen.

Green Land 20m letkukela

39.95
Käytännöllinen letkukela puutarhaan, jossa 20 metriä vesiletkua ja 2 metriä sisääntuloletkua. Vesiletkun halkaisija 1/2".  Vino letkuliitin estää letkua taittumasta ja rypistymästä.

Green Land automaattinen 20 m letkukela

62.90
Tee puutarhaletkun käyttämisestä helpompaa tällä automaattisella letkukelalla. Tukeva runko, jonka voit kiinnittää seinään ja kela kääntyy 180 astetta, joka sujuvoittaa työskentelyä. Kasteluletkun pituus on 20 metriä ja sisääntulo letkun 2 metriä. Sisältää liittimet ja suuttimen. Letku on helppo vetää ulos ja se kelautuu automaattisesti takaisin kelan sisään.

Green Land automaattinen 30 m letkukela

89.90
Tee puutarhaletkun käyttämisestä helpompaa tällä automaattisella letkukelalla. Tukeva runko, jonka voit kiinnittää seinään ja kela kääntyy 180 astetta, joka sujuvoittaa työskentelyä. Letkua ulos 30 metriä ja sisääntulo 2 metriä. Sisältää liittimet ja suuttimen. Letku on helppo vetää ulos ja se kelautuu automaattisesti takaisin kelan sisään.

Timco INOX 1000W porakaivopumppu

169.00
Laadukas rosterinen porakaivopumppu 1000 wattisella kuparimoottorilla. Timcon porakaivopumpun maksimi nostosyvyys on jopa 55 metriä. Automaattisilla toimintokytkimillä , jotka käynnistävät ja sulkevat pumpun toiminnot veden tarpeen mukaisesti. Pumpun voi upottaa maksimissaan 16 metrin syvyyteen, ja siinä on 20 metriä pitkä virtajohto.