Green Land 20m letkukärry

49.90
Käytännöllinen letkukärry, jonka vino letkuliitin estää letkun taittumista ja rypistymistä. Letkukärryssä on 20 2 metriä vesiletkua. Letkun halkaisija 1/2". Sisältää myös liittimet ja suuttimen.

Green Land 20m letkukela

39.95
Käytännöllinen letkukela puutarhaan, jossa 20 metriä vesiletkua ja 2 metriä sisääntuloletkua. Vesiletkun halkaisija 1/2".  Vino letkuliitin estää letkua taittumasta ja rypistymästä.

Green Land automaattinen 20 m letkukela

62.90
Tee puutarhaletkun käyttämisestä helpompaa tällä automaattisella letkukelalla. Tukeva runko, jonka voit kiinnittää seinään ja kela kääntyy 180 astetta, joka sujuvoittaa työskentelyä. Kasteluletkun pituus on 20 metriä ja sisääntulo letkun 2 metriä. Sisältää liittimet ja suuttimen. Letku on helppo vetää ulos ja se kelautuu automaattisesti takaisin kelan sisään.

Green Land automaattinen 30 m letkukela

89.90
Tee puutarhaletkun käyttämisestä helpompaa tällä automaattisella letkukelalla. Tukeva runko, jonka voit kiinnittää seinään ja kela kääntyy 180 astetta, joka sujuvoittaa työskentelyä. Letkua ulos 30 metriä ja sisääntulo 2 metriä. Sisältää liittimet ja suuttimen. Letku on helppo vetää ulos ja se kelautuu automaattisesti takaisin kelan sisään.