Diileri.comista löydät hinta-laatusuhteeltaan hyviä painepesureita, joilla peset näppärästi auton, pihakalusteet, kivilaatat, terassin sekä paljon muuta.

Painepesurit

Clen- ja Powerplus-painepesurit järkihintaan nyt Diileri.com verkkokaupasta! Ovatko nämä painepesurimerkit jo tuttuja? Clen on kotimainen tuotemerkki ja erittäin laadukas painepesuri, josta löytyy kestäviä malleja niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Powerplussalta löydät laadukkaita painepesureita, joissa hinta-laatusuhde on erinomainen. Painepesureissamme on nopea toimitusaika, joten pääset ripeästi itse asiaan. Turvalliset ja joustavat maksutavat tuovat varmuutta päätöksellesi. Jopa 30 vuorokauden palautusoikeus antaa aikaa tutustua tuotteeseen rauhassa.

Huom! Voit myös pyytää tarjouksen erikseen tuotteista.

Korkeapainepesuri – mihin se soveltuu?

Valikoimassamme on kylmävesipesureiden, ns. tavallisten korkeapainepesureiden lisäksi myös vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kuumavesipesureita. Myös kylmävesipesurit sopivat ammattikäyttöön. Korkeapainepesurilla puhdistuvat monenlaiset pinnat niin kotona, teollisuudessa, rakennuksilla kuin maataloudessa. Erittäin käytettyjä korkeapainepesurit ovat koneiden ja ajoneuvojen puhdistuksessa, kotona peset auton hujauksessa, ammattilaisen käytössä homma sujuu tehokkaasti.

Kuumavesipesuri – mihin siitä on?

Kuumavesipesurilla saadaan aikaan nopeasti hyvä lopputulos. Kun käytät pesussa kuumaa vettä, lika irtoaa nopeammin ja vaikeimmatkin liat irtoavat helpommin. Etenkin vaativassa käytössä, kuten maataloudessa, rakennuksilla ja teollisuudessa on väliä, millainen pesuri käytössä on ja millaisin ominaisuuksin. Lika voi olla lujaankin pinttynyttä, jolloin oikeanlaisten pesuaineiden, kuuman veden ja suuren vesipaineen avulla saadaan hyvä lopputulos. Clen-sarjan painepesuri on ammattikäyttöön tarkoitettu ja täyttää tehtävänsä erinomaisesti. Kaikissa on hyvät paineet, tehokas vedenlämmitin ja laadukkaat materiaalit.

Painepesurit ammattikäyttöön:

Valikoimastamme löydät korkeatasoiset painepesurit ammattikäyttöön. Esimerkiksi kuumavesipesureista löytyy valinnanvaraa, sujuvaa työntekoa edesauttavat esimerkiksi hyvä huuhteluvoima ja paine, riittävä määrä letkua, miksei kunnolliset isot pyörät ja tukeva työntöaisa! Kiinteä painepesuri  https://www.diileri.com/tuote/clen-mlc-2117-kiintea-painepesuri/  on paras ratkaisu silloin, kun pesukohde on tiedossa ja käyttö on säännöllistä. Polttomoottorikäyttöinen, itseimevä painepesuri https://www.diileri.com/tuote/powerplus-polttomoottori-painepesuri-omalla-vedenotolla-208cc-225-bar-540l/ on hyvä valinta silloin, kun vettä otetaan esimerkiksi kaivosta tai suoraan järvestä.

Painepesurit kotikäyttöön – ratkaisuja terassin ja auton pesuun!

Haaveissa helppoa maton tai auton pesua painepesurilla? Tai etsitkö peliä terassipesuriksi? Vaativalle kotikäyttäjälle suosittelemme esimerkiksi Clen Smart 1800 -painepesuria,  jossa yhdistyvät monet ominaisuudet ja hyvä laatu. Itseimevänä se sopii myös esimerkiksi tilanteisiin, jossa vettä otetaan kaivosta. Kotikäytössä mallin takuuaika on 2 vuotta.